Skip to main content

Alcoholvrij genieten


De grootste 0.0 borrel van Nederland

De grootste 0.0 borrel van Nederland

Op 11 januari is de grootste 0.0 borrel van Nederland. In onze Gall & Gall winkels kun je onze alcoholvrije dranken komen proeven. En dat is veel meer dan alleen 0.0 bier. Zo zijn er wijnen, bubbels en zelfs alcoholvrije gin! En van 6 t/m 19 januari 2020 krijg je 25% korting op alcoholvrije dranken.

Alle alcoholvrije dranken

Faber: alcoholvrije wijnen en bubbels

De alcholvrije dranken van Faber worden gemaakt in het Duitse Trier door Schloss Wachenheim. Dit bedrijf heeft een lange traditie in wijn. Met de modernste apparatuur wordt door vacuümdestillatie op 33 graden de natuurlijke alcohol uit de wijn gehaald. Voor deze wijnen worden echte wijnen gebruikt, gemaakt van bijvoorbeeld druiven als cabernet sauvignon of chardonnay. De wijnen van Faber zijn niet alleen gezonder als je even geen alcohol wilt drinken, maar er zit ook 70% minder calorieën in! 

Faber is verkrijgbaar in de varianten sauvignon blanc, chardonnay, rosé en cabernet sauvignon. En ook mousserende wijnen: een witte, rosé en Hugo variant. 

Ceder's: alcholvrije gin

Een verfrissende mix van klassieke gin-ingrediënten zoals jeneverbes en citrus, gecombineerd met komkommer en kamille.

We hebben het allemaal druk en verdienen het om af en toe een moment voor onszelf te nemen om bewust te genieten. CEDER’S is je alledaagse relaxmoment; een heerlijk en fris gin-alternatief zonder alcohol! CEDER’S is een non-alcoholisch gin-alternatief dat op dezelfde wijze als gin is gedistilleerd. Door de combinatie van zuiver water uit Zweden en wilde Zuid-Afrikaanse jeneverbessen ontstaat synergie en harmonie.

De oprichters Maria (Zweeds) en Craig (Zuid-Afrikaans) kwamen op het idee nadat ze een vallei ontdekten in het Cedergebergte van de West-Kaap in Zuid-Afrika. Een vallei waarvan ze nu eigenaar zijn.

Alcoholvrije gin-tonic met Ceder's

Mix 50cl Ceder’s Crisp, 150ml Premium Tonic en garneer met een schijfje komkommer en een takje munt.

Ceder's Crisp 50CL

Heineken: 0.0 bier

Een alcoholvrij bier met een verfrissend en fruitige smaak dankzij Heineken’s unieke A-gist, gecombineerd met een zacht moutige body.

Jan zegt op gall.nl: "Erg goed alternatief! Dit is het lekkerste alternatief voor een biertje met alcohol. De smaak ligt erg dicht bij gewoon bier. Normaal drink ik maar 1 alcoholvrij biertje als ik nog moet rijden maar met deze 0.0 heb je er zo een paar achter de kiezen. Voor mij geen radler of ander citroenachtig bier meer."

Heineken 0.0 25CL

Zoek je winkel

Zoek je winkel

Maar waar? Ga naar een winkel bij jou in de buurt! Deze kun je vinden in de winkelzoeker.

De winkelmanager daar kan je vertellen welke dranken je kunt proeven en je nog meer uitleg geven over de dranken. 


Nog meer alcoholvrij

Meer lezen over alcholvrije dranken? Zo kun je heerlijke alcoholvrije cocktails maken, is er nog veel meer keuze in alcoholvrije wijnen, bieren en andere dranken.