Skip to main content
0
€ 0.00
Winkelmand Bekijk / wijzig inhoud
Korting
Statiegeld
Transactiekosten
Verzendkosten -
Totaal Producten (0) € 0.00

Vandaag besteld, morgen in huis.
Onze winkels zijn open!

met Benriach whisky


Win een Kamado Joe BBQ

Win een Kamado Joe BBQ

Geniet van de ‘World of Flavour’ van Benriach! Benriach heeft een unieke en vernieuwde range Scotch Single Malt whisky’s die op maar liefst 3 type vaten gerijpt hebben. Om de vernieuwde range vol met flavour te vieren, geeft Benriach een gepast cadeau weg waarbij smaak ook centraal staat. Je kan nu een Kamado Joe BBQ winnen met Benriach! Met deze keramische BBQ kan je direct aan de slag met roken, koken en grillen en maak je heerlijke gerechten klaar vol met smaak!

Benriach – A World Of Flavour

Benriach is een Speyside Single Malt Scotch whisky vol met flavour. Wat deze whisky zo intrigerend en buitengewoon maakt, is de rijke geschiedenis welke dateert uit 1898. In dit jaar heeft founder John Duff de distilleerderij in de Speyside gebouwd nadat hij was teruggekomen van zijn wereldreizen. 
De whisky makers van Benriach kunnen de volle smaak mogelijkheden van een single malt ontdekken dankzij het unieke productieproces van Benriach. Dit start met het mineraalrijke water wat diep onder de distilleerderij wordt gehaald. De combinatie van de lange traditie van het distilleren met 3 verschillende stijlen, classic unpeated, Highland peated en triple distilled, en de unieke selectie van vaten van over de hele wereld, zorgt voor het creëren van de meest rijk gelaagde whisky’s van de Speyside. Dit maakt de Benriach whisky tot wat het is, een ‘World of Flavour’.
 

Benriach winactie

Hoe doe ik mee?

Ga naar de actiewebsite en beantwoord 3 simpele vragen. Vul daarnaast je gegevens in en maak kans op deze prijs vol flavour!
 

En dan?

  • De actie loopt van 22 maart tot en met 22 mei 
  • Winnaar ontvangt in juni 2021 bericht
  • De prijs is één Kamado Joe Classic II 
  • Beantwoord de vragen correct en vul je persoonlijke gegevens in om een kans te maken op deze prijs. 
  • Winnaar wordt willekeurig gekozen van alle deelnemers. 
  • Prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld.  
  • De competitie is alleen toegankelijk voor inwoners van Nederland vanaf 18 jaar en ouder.  
  • Kijk voor alle actievoorwaarden op www.winmetbenriach.nl
  • Deze winactie wordt je aangeboden door Brown-Forman Beverages Europe, Limited.

Meer weten over Benriach?

De vernieuwde range biedt kenmerkende expressies en smaken die de Benriach Single Malts typeren. De 10- en 12 jaar oude whisky, in classic- en smoky style, zijn op 3 type vaten gerijpt voor ten minste 10 jaar. De whisky van ieder vat is met expertise gehuwd. Dit zorgt voor een zachte malt welke rijkelijk gelaagd is met tonen van boomgaardfruit, honing en geroosterd eiken.