Skip to main content
0
€ 0.00

Nieuw


Bombay English Estate

Bombay English Estate
Bombay English Estate

De wereldberoemde Bombay Sapphire, komt met een limited edition variant: de Bombay English Estate! English Estate is een verfrissende limited edition gin, geïnspireerd op onze distillerij op het Engelse platteland.

We hebben de bekende citrustonen van Bombay Sapphire met Pennyroyal-munt, rozenbottel en geroosterde hazelnoot-botanicals aangevuld. Botanical die allemaal te vinden zijn in de heuvels en heggen van Engeland. Het resultaat is een heldere maar delicate Londen Dry Gin van echte Engelse oorsprong die op een creatieve manier gemaakt is.

Smaak

Heldere citrustonen, versterkt met munt, creëren een lichte en levendige gin voor de ultieme dorstlessende zomerse verfrissing.

Ontdek deze limited edition gin

Verfrissende cocktails

Cocktails met Bombay Sapphire English Estate
Cocktails met Bombay Sapphire English Estate

Bombay Sapphire English Estate met gin, gember en appel

Onze verfrissende kijk op de Engelse tuincocktail combineert Bombay Sapphire English Estate gin met ginger ale en appelsap. Afgewerkt met citroen, appel, tijm en ijs. 

Bombay Sapphire English Estate gin & tonic  

Je favoriete G & T, opnieuw bedacht met Britse botanicals, Bombay Sapphire Engelse Estate gin en Fever-Tree tonic, geserveerd met ijs, munt en een citroenwig.
 


Meer lezen over Bombay?

Er is nog zoveel meer te ontdekken van Bombay. Lees alles over alle varianten van dit mooie ginmerk of hoe je 'gewoon' de lekkerste gin-tonic kunt maken met Bombay East.