de lekkerste drankskes voor Carnaval

Voor de lekkerste carnavalsdrankskes ga je naar Gall & Gall. Zoals feestelijke likeuren, bier en de makkelijkste mixen. Dus op naar de winkel of bestel direct op gall.nl. Alaaf!

Toppers voor

Carnaval

Carnavalskrakers

De echte Carnavalskrakers bestel je op gall.nl. Kies uit verschillende soorten shotflesjes, zoals Flugel. En natuurlijk is Dropshot ook van de partij. Kun je ooit carnaval vieren zonder?

Bekijk eens alle 'kant & klaar' dranken die heerlijk zijn met een blokje ijs!

Mixen cocktail

Nog ff mixen

Mix je graag je eigen drankjes? Heel simpel met deze 'altijd goed' drankskes. Het enige wat je nodig hebt is de likeur, een sapje of frisdrank en bijpassende kleding. 

Bijvoorbeeld voor Malibu. Natuurlijk lekker met cola. Maar voor een tropisch effect doe je een rietenrokje aan en ananassap bij de Malibu. Aloha!

Oder Apfelkorn!  Heerlijk 'on the rocks', maar ook perfect in de mix met spa rood of 7-up. Natürlich in deiner Lederhose. 

Braziliaanse carnaval? Dan kies je voor Puschkin Vodka gemixt met sinaasappelsap, gegarneerd met een partje sinaasappel. Cheers!

Alaaf, Alaaf, Alaaf!

Zo, ben je nu klaar voor carnaval?! Je weet in ieder geval wat je kunt drinken deze dagen. Drink je toch liever iets anders? Bekijk dan al onze dranken in de actie. Zo heb je een mooie fles voor een leuke prijs!