Skip to main content
0
€ 0.00

De lekkerste krakers


Voor carnaval

Voor carnaval

Dit jaar geen Carnavalsfeestelijkheden. Ontzettend jammer, maar thuis kun je er evengoed een (piepklein) feestje van maken. Met een feestelijke likeuren, shotje en de makkelijkste mixen. Dus op naar de winkel of bestel direct op gall.nl. Alaaf!

BESTEL JE CARNAVALSKRAKERS

De lekkerste cocktails voor Carnaval!

De beste shotjes voor carnaval bestel je op Gall.nl. Zo kies uit verschillende een breed assortiment aan shotjes. Echte carnavalskrakers zoals Flügel, Apfelkorn en Boswandeling hebben we natuurlijk voor je klaarstaan. Vergeet de Dropshot ook niet! Kun je ooit carnaval vieren zonder? Bekijk eens alle 'kant & klaar' dranken die heerlijk zijn met een blokje ijs! Voor de barman/vrouw onder ons hebben we natuurlijk ook een ruim assortiment aan wodka, tequila en rum om mee te mixen. Als je een heerlijke overheerlijke gin tonic wilt maken, kies dan uit tientallen verschillende soorten gin

cocktails

De Lekkerste Mixdrankjes

Mix je graag je eigen drankjes? Heel simpel met deze 'altijd goed' drankskes. Het enige wat je nodig hebt is de likeur, een sapje of frisdrank en bijpassende kleding. 

Bijvoorbeeld voor Malibu. Natuurlijk lekker met cola. Maar voor een tropisch effect doe je een rietenrokje aan en ananassap bij de Malibu. Aloha!

Oder Apfelkorn!  Heerlijk 'on the rocks', maar ook perfect in de mix met spa rood of 7-up. Natürlich in deiner Lederhose. 

Braziliaanse carnaval? Dan kies je voor Puschkin Vodka gemixt met sinaasappelsap, gegarneerd met een partje sinaasappel. Cheers!

De klassieker: rum cola! Kies een lekkere fles rum, zoals Bacardi of Captain Morgan, doe een paar ijsklontjes en een schrijfje limoen in je glas, en vul het glas af met cola. Heerlijk! 

Puschkin Vodka 70CL


ALAAF, ALAAF, ALAAF!

Zo, ben je nu klaar voor carnaval?! Je weet in ieder geval wat je kunt drinken deze dagen. Drink je toch liever iets anders? Bekijk dan al onze dranken in de actie. Zo heb je een mooie fles voor een leuke prijs!