Skip to main content
Je bent hier:

Tot 50% korting met


Dozenvoordeel

Dozenvoordeel

Dozenvoordeel bij Gall & Gall. En dat betekent: 50% korting bij aankoop van 6 flessen. Heb je een klantenkaart? Dan krijg je korting op nóg meer wijnen! Kijk snel op welke wijnen jij jouw voordeel kan pakken! Liever geen hele doos? Dan krijg je tóch nog 40% korting per fles!

Alle acties

Uitgelicht: nu 50% korting per doos

Uitgelicht: nu 50% korting per doos

Valdivieso staat bekend om zijn constante kwaliteit en goede prijs. De Nieuw-Zeelandse wijnmaker Brett David Jackson maakt deze wijn van 100% malbec druiven uit Curicó Valley. Dit wijngebied ligt 200 kilometer ten zuiden van Santiago de Chile en staat bekend om zijn relatief koele winters en warme zomers. De Malbec Winemaker Reserva is donkerpaars van kleur. Je proeft bessen, kersen, chocola en viooltjes. De wijn is in contact geweest met Frans en Amerikaans eiken, maar de fruitigheid staat voorop. Lekker bij lam, biefstuk of karbonade.

Bestel direct

Het label verwijst naar het ruige Nieuw-Zeeland, toen het nog moeilijk te bereizen was. Station Creek was een plek waar reizigers samen kwamen om verhalen èn handel uit te wisselen. Op deze bijzondere plek groeien nu de druiven waar mooie, zuivere wijnen van worden gemaakt.

Bestel direct

Ook op deze flessen 50% korting per doos

Ben jij al kaarthouder?

Ben jij al kaarthouder?

Met de Gall & Gall klantenkaart krijg je nog meer korting! Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande wijnen? Daarnaast krijg je met een klantenkaart altijd 10% korting op wijn, mousserend en whisky. En voor die 10 euro per jaar profiteer je ook van speciale aanbiedingen die alleen gelden met de klantenkaart. Wat dacht je van het Proef magazine gratis op je deurmat? Als je hem bestelt, krijg je direct klantenkaart korting op je bestelling!

Bestel de klantenkaart

Smaakprofielen: altijd de perfecte wijn

Smaakprofielen: altijd de perfecte wijn

Met je persoonlijke smaakprofiel ben je altijd verzekerd van de perfecte wijn. Met de speciaal ontwikkelde test weet je binnen 24 seconde jouw smaakprofiel en de wijnen die daarbij passen. 

De test bestaat uit 13 vragen over jouw smaakvoorkeuren: houd je meer van groene of rode appel bijvoorbeeld. Super simpel, zo gedaan en daarna nooit meer een wijn die niet bij je past. 

Doe de test

UP-TO-DATE BLIJVEN?

Wil jij de acties gelijk in je mailbox ontvangen? Dat kan gelukkig. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en toekomstige acties!