Skip to main content

Tot 50% korting met


Dozenvoordeel

Dozenvoordeel

Dozenvoordeel: voor kaarthouders 40% korting per fles en 50% korting per doos. De witte Mount Vernon Sauvignon Blanc en de heerlijke Cune Rioja Reserva. Profiteer mee!

Bekijk alle acties

Mount Vernon Sauvignon Blanc

Deze sauvignon blanc is heerlijk aromatisch met duidelijke tonen van passiefruit, citrus en pasgemaaid gras. Een zeer intense smaak, maar toch subtiel en elegant. 

Hij wordt gemaakt in Nieuw Zeeland in het wijngebeid Marlborough op het Zuidereiland. Deze wijn is de benchmark voor 'nieuwe wereld' stijl sauvignon. Bij Lawson's Dry Hills maken ze nog veel meer wijnen. En allemaal volgens de principes van 'sustainable winegrowing'. 

Nu per fles voor kaarthouders 40% korting. Op een doos van 6 flessen krijg je 50% korting.

Cune Rioja Reserva

De Rioja Reserva van Cune rijpt eerst 18 maanden op Amerikaanse eikenhouten vaten. Daarna nog eens 24 maanden op fles in de kelders van de bodega. Als hij op de markt verschijnt is hij perfect op dronk, hoewel je hem nog makkelijk 5 tot 10 jaar kan bewaren.

In de wijn proef je donker fruit zoals bramen en cassis. Daarnaast de typische smaak van vanille en cederhout. Een mooi gerijpte wijn voor bij gegrild rood vlees.

Cune is een grote producent uit Rioja. Dit bedrijf werd opgericht in 1879 en je vindt de wijnen van Cune over de hele wereld. 

Nu per fles voor kaarthouders 40% korting. Op een doos van 6 flessen krijg je 50% korting.

Ben jij al kaarthouder?

Ben jij al kaarthouder?

Met de Gall & Gall klantenkaart krijg je nog meer korting! Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande wijnen? Daarnaast krijg je met een klantenkaart altijd 10% korting op wijn, mousserend en whisky. En voor die 10 euro per jaar profiteer je ook van speciale aanbiedingen die alleen gelden met de klantenkaart. Wat dacht je van het Proef magazine gratis op je deurmat? Als je hem bestelt, krijg je direct klantenkaart korting op je bestelling!

Bestel de klantenkaart

Smaakprofielen: altijd de perfecte wijn

Smaakprofielen: altijd de perfecte wijn

Met je persoonlijke smaakprofiel ben je altijd verzekerd van de perfecte wijn. Met de speciaal ontwikkelde test weet je binnen 24 seconde jouw smaakprofiel en de wijnen die daarbij passen. 

De test bestaat uit 13 vragen over jouw smaakvoorkeuren: houd je meer van groene of rode appel bijvoorbeeld. Super simpel, zo gedaan en daarna nooit meer een wijn die niet bij je past. 

Doe de test

UP-TO-DATE BLIJVEN?

Wil jij de acties gelijk in je mailbox ontvangen? Dat kan gelukkig. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en toekomstige acties!