Dozenvoordeel bij Gall & Gall. En dat betekent: 50% korting bij aankoop van 6 flessen. Heb je een klantenkaart? Dan krijg je korting op nóg meer wijnen! Kijk snel op welke wijnen jij jouw voordeel kan pakken! 

Er is nog meer dozenvoordeel! 

Altijd op de hoogte van de beste acties?

Meld je dan aan voor onze gratis 'altijd up-to-date' service. Je ontvangt elke week de beste acties, nieuws, tips en inspiratie over onze hobby in je mailbox. Dan ben je altijd op de hoogte!

Meld je nu aan

Ben jij al kaarthouder?

Met de Gall & Gall klantenkaart krijg je nog meer korting! Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande wijnen? Daarnaast krijg je met een klantenkaart altijd 10% korting op wijn, mousserend en whisky. En voor die 10 euro per jaar profiteer je ook van speciale aanbiedingen die alleen gelden met de klantenkaart. Wat dacht je van het Proef magazine gratis op je deurmat? Als je hem bestelt, krijg je direct klantenkaart korting op je bestelling!

SMAAKPROFIELEN: ALTIJD DE PERFECTE WIJN

Met je persoonlijke smaakprofiel ben je altijd verzekerd van de perfecte wijn. Met de speciaal ontwikkelde test weet je binnen 24 seconde jouw smaakprofiel en de wijnen die daarbij passen. 


De test bestaat uit 13 vragen over jouw smaakvoorkeuren: houd je meer van groene of rode appel bijvoorbeeld. Super simpel, zo gedaan en daarna nooit meer een wijn die niet bij je past.