Drank accessoires

Wijnaccessoires en andere mooie gadgets maken jouw moment compleet. Op zoek naar geschikte accessoires? Bij bol.com kun je alles vinden wat je nodig hebt om volop te kunnen genieten van je wijn, whisky en cocktails. Van boeken en glazen tot klimaatkasten en kurkentrekkers. 

drank accessoires

Boeken over wijn & sterke drank 

Wil je een echte kenner worden? Maak indruk op je familie en vrienden door leuke feitjes en weetjes te lezen uit een van deze boeken over wijn en sterke drank.

Vind de wijn- of whiskycriticus die jouw smaak deelt en koop nooit meer een fles die niet bevalt! Vergelijk bijvoorbeeld in de Grote Hamersma of jij hetzelfde oordeelt als Harold Hamersma over die prijswinnende fles die jij net gekocht hebt bij Gall & Gall. Of vind de lekkerste whisky's van over de hele wereld in Jim Murray's 'Whiskey Bible'

Wijnglazen, whisky glazen en nog veel meer...

Het perfecte glas, bij de perfecte fles. Er is niet voor niets voor iedere dranksoort een aparte vorm glas gemaakt. Dit zorgt er voor dat er de juiste hoeveelheid zuurstof bij de drank komt. Door deze hoeveelheid zuurstof wordt de smaak van je drank optimaal. Ook zorgt het glasformaat ervoor dat je de juiste hoeveelheid alcohol per glas inschenkt. Bij bol.com kun je je glazencollectie compleet maken. Of geef een set mooie glazen cadeau! 

Wijnglazen >          Whiskyglazen >          Cocktailglazen >          Champagneglazen >                    

Ook handig: wijnkoelers, wijnrekken en klimaatkasten 

Verkoel je witte wijn in een wijnkoeler, of decanteer je rode wijn in een mooie kristallen karaf. Deze simpele hulpmiddelen laten je wijn nog beter smaken. Ook de manier van bewaren van wijn heeft invloed op de smaak en houdbaarheid. Behoudt de kwaliteit van je fles door ze in een wijnrek of klimaatkast te leggen.

drank accessoires
drank accessoires

Cadeau? Koop een leuke gadget!

Zoek jij iets origineels? Wat dacht je van een wijnthermometer, een mooie flesopener of een cocktailshaker? Vind de leukste cadeau's voor een echte borrelliefhebber.