Skip to main content
0
€ 0.00

Tale of Winter


Glenmorangie

Glenmorangie

"Thuis ingesneeuwd, begon onze directeur van Whisky Creation, Dr. Bill, te dromen van een nieuwe whisky. Zijn doel was om het knusse en magische gevoel vast te leggen van het zitten voor de open haard terwijl sneeuw de wereld buiten bedekt. Op zoek naar een rijke, stralende smaak en winterse aroma, creëerde hij deze 13 jaar oude single malt, gemaakt op Marsala-wijnvaten uit Sicilië."

Glenmorangie - Tale of Winter

Zoals het knusse comfort van een kleurrijke wintertrui, barst deze whisky van een heldere, levendige smaak die jouw zintuigen zal strelen. De ervaring begint met lichte toetsen van fruit en honing. Aroma's van cacao, rode peper en stukjes tofee ontwikkelen zich verder om te eindigen met smaken als kaneel, gember en kruidnagel. Net als het knusse comfort van een kleurrijke wintertrui, zal de levendige smaak van deze whisky je compleet verwennen.

Glenmorangie Tale of Winter 70CL

Over Glenmorangie

Glenmorangie maakt haar whisky’s ‘onnodig goed’ want als u de whisky proeft weet u dat het de moeite waard is om het stapje extra te doen. Al sinds 1843 combineert Glenmorangie innovatie en traditie in een onderscheidende benadering van het productieproces. De hoogste distilleerketels in Schotland zorgen voor een zuivere, zachte, elegante whisky vol verfijnde aroma’s. De hoge kwaliteitseisen aan de houten vaten en het pionierende werk op het gebied van extra-rijping leveren veelvuldig bekroonde single malts op.
 

Winter Old Fashioned 

Ingrediënten:

  • 50ml Glenmorangie A Tale of Winter
  • 1 theelepel Demerara Suiker
  • 3 druppels Bitter 
  • Kaneelstok en een sinaasappelschil als garnering


Bereiding:

  • Schenk alle ingrediënten in een old fashioned glas.
  • Roer alles om zodat de suiker oplost, vul aan met ijsblokjes.
  • Garneer met de kaneelstok en sinaasappelschil.
     

Meer lezen?

Er is nog zoveel meer te ontdekken over Glenmorangie. Lees alles over het favoriete drankje van Erik! Wil je her verschil weten tussen 'whiskey' of 'whisky'? Lees dan het artikel hieronder!