Skip to main content

met Jura whisky


Win a road trip

Win a road trip

Stel je eens voor; een road trip waarbij je maar één weg kunt begaan. 37 kilometer vanaf de veerhaven Feolin, na aankomst per pond zuidelijk te gaan langs de ruige westkust om vervolgens met een grote bocht langs de Oostkust naar het noorden te rijden. Een uniek eiland vol onstuimige natuur, ruige bergen, vredige meren en een stormachtige zee. Een afgelegen eiland met langs die ene weg slechts één winkel, één hotel, één pub en één whiskydistilleerderij, waar de 212 bewoners en ruim 5.000 herten de dienst uitmaken. Wil jij die ene weg op Jura bedwingen en een unieke One Road Road Trip (en daarmee een kennismaking met het eiland en haar bewoners) winnen? 

JURA WHISKY

Deze hechte eiland community stort zich vol overgave op de creatie van een bijzondere whisky: Jura. Van die community komt de Jura Signature Series. Whisky’s met kenmerkende subtiel rokerige tonen. Eén ding staat vast: Deze Jura single malt whisky is more than a whisky!

Win A Road Trip

Meedoen is simpel! Op het label om de fles Jura lees je meer over deze actie. Klik hier, beantwoord de vragen en maak kans!”

image

ACTIEVOORWAARDEN

  • De actie loopt van 1 september 2021 tot en met 31 december 2021 
  • Winnaar ontvangt uiterlijk 31 januari 2022 bericht. 
  • Winnaar is verplicht binnen een week te reageren op dit bericht, anders wordt de prijs opnieuw vergeven. 
  • Winnaar dient beschikbaar te zijn in de maanden maart-april-mei 2022. 
  • De competitie is alleen toegankelijk voor inwoners van Nederland vanaf 18 jaar en ouder. 
  • Kijk voor alle actievoorwaarden op www.juraroadtrip.nl 

Jura 10 Years 70CL


MEER LEZEN over Jura?

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.