Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

Bestel nu: limited editions


Johnnie Walker: Song of Ice en Song of Fire whisky

Johnnie Walker: Song of Ice en Song of Fire whisky

Nu verkrijgbaar: Johnnie Walker Song of Ice en Song of Fire zijn twee innovatieve whisky's die zijn geïnspireerd op de grote Huizen die in het laatste seizoen van Game of Thrones de confrontatie met elkaar aangaan: House Stark en House Targaryen. Zorg dat je er snel bij bent, want op = op en er is slechts beperkte voorraad beschikbaar.

Song of Fire by Johnnie Walker

Song of Fire is een limited edition-whisky die is geïnspireerd op de HBO-serie Game of Thrones. Vuur verwoest alles waar het mee in aanraking komt. Het laat staal smelten zodat het scherpste, meest dodelijke mes ontstaat. Het is vuur dat door de aderen van House Targaryen stroomt en dat door zijn draken wordt belichaamd. De draken van Targaryen hebben vuur in hun bloed en spuwen woeste vlammen uit. Als een verschroeiende vuurzee brullen zij op de melodie van A Song of Fire. Johnnie Walker spoort fans van Game of Thrones aan te onthullen waar hun loyaliteit ligt: Stark of Targaryen, schrikwolf of draak. Of je nu naar vuur verlangt of er ijs door je aderen stroomt: Johnnie Walker heeft een Game of Thrones-whisky voor je.

Deze blend heeft een rijke, pittige smaak die is geïnspireerd op het vuur dat door de aderen stroomt van House Targaryen en zijn draken, die woeste vlammen uitspuwen. Perfect als highball met koud gemberbier. 

Song of Ice by Johnnie Walker

IJs geeft bergen hun vorm en weet rivieren een halt toe te roepen. Het is een meedogenloze kracht die alles wat het aanraakt hard maakt. IJs staat symbool voor House Stark, dat het Noorden sterk maakt zoals geen ander koninkrijk dat doet. Het wapen van Stark, een schrikwolf, laat zijn tanden zien en waarschuwt dat de winter eraan komt. Als een ijzige noordenwind huilt het beest op de melodie van A Song of Ice. Johnnie Walker spoort fans van Game of Thrones aan te onthullen waar hun loyaliteit ligt: Stark of Targaryen, schrikwolf of draak. Of je nu naar vuur verlangt of er ijs door je aderen stroomt: Johnnie Walker heeft een Game of Thrones-whisky voor je.

Deze blend heeft een frisse, cleane smaak die is geïnspireerd op het meedogenloze, harde terrein van Winterfell en het koude ijs dat zijn bergen en rivieren bedekt. Het lekkerst als highball met koude bitter lemon.

Nu verkrijgbaar: White Walker by Johnnie Walker

Uit het bevroren noorden komen de Witte Lopers en hun Nachtkoning uit Game of Thrones en brengen de winterkou met zich mee. Johnnie Walker werd geïnspireerd door deze mysterieuze en gevreesde personages. Zo ontstond White Walker by Johnnie Walker, een blended whisky waarbij ijs en kou overheersen.

Deze exclusieve whisky wordt koud gefilterd tot 1,5 oC en direct uit de ijskast geserveerd.

Single malts uit Cardhu en Clynelish in het noorden van Schotland geven de whisky tonen van gekaramelliseerde suiker en verse bessen. Het nieuwste seizoen van Game of Thrones start 14 april. Nu is dus het perfecte moment om te genieten van de de frisheid van White Walker by Johnnie Walker en je liefde voor whisky opnieuw te laten opleven.

Bekijk meer Game of Thrones flessen

Nog meer van Johnnie Walker

Natuurlijk zijn er nog meer heerlijke Johnnie Walker flessen. En deze zijn altijd beschikbaar!

Meer Johnnie

Johnnie Walker heeft nog veel meer heerlijke whisky's. Van Game of Thrones is de White Walker ook nog beperkt beschikbaar. Lees het hele verhaal achter dit prachtige bedrijf of maak een heerlijke cocktail 'Johnnie Collins'.