Skip to main content

Verfrissend anders


Ketel one Botanical

Ketel one Botanical

NIEUW: KETEL ONE BOTANICAL. Gemaakt van Ketel One Vodka, perfect gedistilleerd met natuurlijke botanische ingrediënten voor een heerlijk tintelende, verfrissende smaak. Er zijn 3 varianten Ketel One Botanical: Grapefruit & Rose, Peach & Orange en Cucumber & Mint. Perfect in de mix met 150 ml spuitwater en slechts 82 calorieën per glas (met 50ml Ketel One Botanical)!

KETEL ONE BOTANICAL: PERFECT IN DE MIX!

Ketel one botanical

De namen zeggen al genoeg: in de Grapefruit & Rose proef je versgeperste grapefruit met een vleugje roos. De Peach & Orange heeft verse sappige, rijpe perzik in de smaak met een subtiele afdronk van sinaasappelbloesem. Houd je van fris? Probeer dan de Cucumber & Mint met de frisse smaak van gesneden komkommer met een vleugje verkwikkende munt. 

In de mix

Serveer 50 ml Ketel One Botanical met 150 ml spuitwater over ijs. Garneer met een partje grapefruit, partje sinaasappel of plakje komkommer & takje munt. 

OVER KETEL ONE

Voor de familie Nolet, de Nederlandse distilleerders van Ketel One-wodka, is er niets dat ze niet doen voor een uitstekende kwaliteit. Daarom adviseren barkeepers uit de hele wereld Ketel One als hun favoriete wodka. De Nolets hebben een wat aparte werkwijze, maar dit is niet alleen om anders te zijn. Ze hanteren die werkwijze, omdat ze zo tot echte kwaliteit komen. De Nolets hebben hun uitvoerige ervaring in het distilleren ingezet om een wodka te maken die anders is dan alle andere. 

Ketel One-wodka is bekroond als 'Best Selling Vodka' en 'Most Trending Vodka' in 'The World's 50 Best Bars'-merkrapport van 2018 van Drinks International.

Ketel One Vodka 70CL