Skip to main content

Kleinste prijs

Kleinste prijs

Geniet van kwaliteit én een lage prijs. De Kleinste Prijs producten zijn producten die zorgvuldig worden geselecteerd en beoordeeld door onze experts. Mooi meegenomen als je voor weinig geld wilt genieten van een goed glas wijn, whisky, wodka, likeur, rum en jenever. Gemakkelijk herkenbaar in de winkel door de rode ster met 'kleinste prijs'.

ALLE KLEINSTE PRIJS FLESSEN

WIST JE DAT

Harold Hamersma onder de indruk was van de kwaliteit van onze Kleinste Prijs wijn Just wine? Ze zijn bekroond als omfietswijn én de rode en witte Just wine's best zijn getest in de categorie rode wijn en witte wijn tot 3 euro? (IvoMar Marktonderzoek, april 2016). Proberen dus!

BEKROONDE WHISKY

Wat dacht je van de Muirhead's Blended Scotch whisky? Bekroond met een zilveren medaille op de International Whisky Challenge! Hij is toegankelijk en makkelijk te drinken. En heerlijk in de mix met cola of in Irish Coffee (kan best een keertje met een Schotse whisky). 

JANSEN & WOUTERLOOD

Als sinds 1886 distilleert Jansen & Wouterlood de lekkerste dranken in het centrum van Schiedam. Op originele wijze en volgens authentiek recept. De liefde voor ambachtelijke distillaten proef je terug in de jenevers en vieux, maar ook in de likeuren! 

gin tonics ingeschonken glazen

COCKTAILS!

Feestje, of gewoon zin in een lekkere mix of cocktail. Ook daarvoor zijn er kleinste prijs producten. 

VAN GIN-TONIC TOT CUBA LIBRE

De Kings Court gin voor een gin-tonic bijvoorbeeld. Of een Bloody Marymet de Gorlovka Vodka. Kies zelf een rum cocktail met de Caribica witte of bruine rum. 

MAAR DAT IS NIET ALLES!

De Kleinste Prijs producten zijn er in elke categorie! Dus ook port: de rode voor bij zoute kazen, noten of chocolade en de witte is lekker bij zalm of in de mix met tonic. Maar ook heerlijke likeuren: creamlikeur, sinaasappellikeur, amaretto en vanillelikeur. En we sluiten af met cognac VS of VSOP: lekker als aperitief met ijs. Of als verrassende mix met bruisend water.