Skip to main content

Van Gall & Gall


Tips van deze maand

drank van de maand tips

Het herfstachtige weer is losgebarsten! Bladeren vallen van de bomen en de kou doet zijn intreden. Warm jezelf dus lekker op met een elegante single malt whisky van Aberfeldy. Of haal het Caribisch gebied in huis met de mysterieuze en intense Kraken Black Spiced Rum, arghhh! Sluit je avond af met een heerlijk after dinner digestief zoals de Mozart chocolade likeur. Hoe je de herfst ook door wilt komen. Bij Gall & Gall hebben we altijd de perfecte fles!

ABERFELDY 12 YEARS 

Dit is een mooie elegante whisky uit de Highlands in Schotland. Een prima whisky om mee te beginnen als je in plaats van een blend een malt whisky wilt proberen. Hij heeft een stevige smaak met daarin vanille. En in de lange en droge afdronk proef je nog kruiden en sinaasappel. Geniet er van!

Aberfeldy 12 Years 70CL

KRAKEN BLACK SPICED RUM


Kraken Rum is een “black spiced rum”, geïmporteerd uit het Caribische gebied. Kraken rum is intens, mysterieus donker en wild. Kraken Rum is 12 tot 14 maanden gerijpt in eiken vaten en bevat 13 geheime en zeer exotische specerijen, waaronder kaneel, gember en kruidnagel.

Kraken Black Spiced Rum 70CL

MOZART GOLD


Deze originele Mozart chocolade likeur is een chocolade mélange van de allerbeste soort. Bij de bereiding worden alleen de hoofdingrediënten van chocolade likeur gebruikt, zoals cacao, vanille, suiker, melk en een keur aan vruchtendistillaten. Mozart bestaat enkel uit natuurlijke produkten. Drink het bij voorkeur bij de koffie of creëer je eigen Koffie Mozart door het in de koffie te schenken. Mozart Gold is ook heerlijk over je ijsdessert of om een moment voor jezelf te pakken na een drukke dag werken.

Mozart Gold 50CL

Ben jij al kaarthouder?

Met de Gall & Gall klantenkaart krijg je nog meer korting! Zo krijg je met een klantenkaart altijd 10% korting op wijn, mousserend en whisky. En voor die 10 euro per jaar profiteer je ook van speciale aanbiedingen die alleen gelden met de klantenkaart. Wat dacht je van het Proef magazine gratis op je deurmat? Als je hem bestelt, krijg je direct klantenkaart korting op je bestelling!

Bestel de klantenkaart

Smaakprofielen: altijd de perfecte wijn

Met je persoonlijke smaakprofiel ben je altijd verzekerd van de perfecte wijn. Met de speciaal ontwikkelde test weet je binnen 24 seconde jouw smaakprofiel en de wijnen die daarbij passen. 

De test bestaat uit 13 vragen over jouw smaakvoorkeuren: houd je meer van groene of rode appel bijvoorbeeld. Super simpel, zo gedaan en daarna nooit meer een wijn die niet bij je past. 

Doe de test