Skip to main content

5x de nieuwste


mixen

mixen

Ga eens voor iets nieuws, en spice up je standaard cocktailrecept! Vind hier de nieuwste mixdranken uit ons assortiment, zodat je op feestjes de gasten kunt verrassen. It’s time to mix it up!

Alle mixen

1. BOMBAY SAPPHIRE ENGLISH ESTATE

Deze gin is slechts in gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Geïnspireerd door de omgeving van de distilleerderij van de gin. De twee experts van Bombay English Estate voegden drie nieuwe ingrediënten toe: rozenbottel, geroosterde hazelnoot en pennyroyal-munt. Maar vrees niet, de befaamde citrussmaak van de gin is ook zeker aanwezig. Deze gin doet je denken aan de Engelse zomers. Je kunt hier simpel een gin & tonic van maken. Wil je een klassieke G&T maken, probeer dan ook eens de Bombay Sapphire of de Bombay Sapphire East. 

Bombay Sapphire English Estate 70CL

2. ZUBROWKA BISON GRASS VODKA

Een graanvodka gemaakt uit rogge met maar liefst 37.5% alcohol. Hier wordt een tinctuur, een alcoholische oplossing, toegevoegd die komt van de Veenreukgras plant. Aan dit gras heeft de vodka zijn naam te danken. De grasplant wordt namelijk in het Pools żubrówka genoemd, naar de żubr oftewel de bizon. De beesten zijn gek op dit specifieke grassoort. De vodka zelf heeft een wat kruidige smaak met een hint van vanille. Perfect te drinken in combinatie met appelsap, als vodka tonic of gewoon puur. 

Zubrowka Bison Grass Vodka 70CL

3. SOURZ RAINBOW ICE

Een frisse mix van framboos, sinaasappel en limoen. Sourz weet hoe ze een fruitlikeur moeten maken. Neem een shotje en ervaar een zoetzure smaak explosie. Ook heerlijk in een cocktail zoals de Sex on the beach. 

Sourz Rainbow Ice 70CL

4. ABSOLUT GRAPEFRUIT 

Deze wodka is fris en niet te zoet. Gemaakt met grapefruit en zonder toegevoegde suikers. Goed kijken en je ziet zelfs dat het fruit wat van zijn roze kleur heeft achtergelaten. Net als de klassiekers van Absolut wordt deze wodka meerdere malen gedestilleerd. Gemaakt in Åhus te Zweden is deze wodka lekker voor in een zomerse cocktail. Combineer het met soda of maak een Paloma!

5. MARTIN MILLER’S 

Deze gin is gedistilleerd in een alambiek en wordt daarna per boot vervoerd naar IJsland. Hier wordt het vermengt met puur bronwater. Een beetje pittig maar nog steeds vol met frisse citrussmaak. Martin Miller’s is wat eigenwijs, ze houden vast aan de old school gin-techniek, maar vliegen de gin wel helemaal naar IJsland. Voor zo’n traditionele gin is het beste recept de klassieke gin & tonic. 

Martin Miller's 70CL


MIX INSPIRATIE NODIG?

En nu mixen maar! Om je te helpen hebben we wat recepten voor je met een duidelijke uitleg. Zo kun je de lekkerste cocktails maken. Cheers!