Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

Oud en nieuw


Oud en nieuw: heel Holland bruist

vuurwerk getekend
vuurwerk getekend

Heel Holland bruist tijdens oud & nieuw! Maar ook bij een andere gelegenheid maakt een lekkere champagne het wat feestelijker! Maar ook voor je borrel hebben we de lekkerste wijnen én cocktaildranken. Liever geen alcohol? Dan hebben we ook genoeg alcoholvrije dranken én bubbels!

BEKIJK ALLE MOUSSERENDE WIJNEN!
wijn en toastjes op een gedekte tafel

VOOR DE BORREL

Welke borrelwijnen passen het beste bij jouw borrel? Er zijn een paar 'altijd goed' dranken die iedereen wel lust. Nouja, bijna iedereen. 

Bijvoorbeeld de wijnen van La Palma. Je hebt de rode Merlot, lekker soepel met een zachte smaak. En de witte Chardonnay is een smaakvolle borrelwijn. 

Of de wijnen van Valdivieso. De Winemaker Reserva Chardonnay is bijna romig met een frisse nasmaak. Bij de Cabernet Sauvignon komen de fruitaroma's je tegemoet! Een blokje kaas erbij en klaar. 

Uit Chili komt Oveja Negra. De rode cabernet sauvignon-syrah heeft een soepele smaak soepel en rond met pruimen en lichte houtaroma’s. De chardonnay viogier is zeer aromatisch met duidelijke tropisch fruit smaken als passiefruit en bananen, naast lichte tonen van abrikoos en citrus

BEKIJK ALLE WIJNEN IN DE ACTIE

COCKTAILPARTY!

En wat doe je de hele avond? Cocktails maken natuurlijk! Wij hebben de lekkerste en bekendste cocktails voor je op een rijtje gezet. En laten je zien hoe gemakkelijk je ze zelf kunt maken. Met en zonder alcohol natuurlijk! 

Wat dacht je van een Espresso Martini of Freakshake? Of natuurlijk de welbekende Gin-Tonic. Zo gemaakt en het ziet er direct super feestelijk uit! 

Klaar om te mixen? 

BESTEL JE COCKTAILDRANKEN

LIEVER ALCOHOLVRIJ?

Komt Bob ook op je feestje? Of is er iemand zwanger? Zorg dat je dan lekkere drank zonder alcohol in huis hebt. Net zo feestelijk en lekker! Probeer ook eens de lekkerste alcoholvrije cocktails!

 


BORRELHAPPEN

De juiste borrelwijnen met bijbehorende hapjes. Natuurlijk! Maar welke borrelwijnen kies je? We helpen je om de perfecte wijnen te kiezen bij je hapjes. Maar probeer zeker de borrelballen of andere borrelhapjes. Da's weer eens wat anders dan een stukje kaas. 

 


WIJN BIJ JE DINER

Wordt het deze oud en nieuw een diner voor twee of voor een hele groep? Het maakt eigenlijk niet uit als je daarbij maar de perfect passende wijn drinkt! Want je eten wordt nog lekkerder met de juiste wijn. En je wijn smaakt veel beter. Zoek in onze wijnwijzer heel gemakkelijk de wijn die jij nodig hebt en bestel hem direct. Bekijk ook onderstaande artikelen voor meer inspiratie!

 

WORD EEN CHAMPAGNEKENNER!

Champagne is de perfect drank voor iedere gelegenheid en elk feest. Dat champagne uit Frankrijk komt is misschien ook een open deur. Maar er is nog veel meer te leren over de bekendste bubbels. Wil jij nu een kenner worden? Lees bijvoorbeeld alles over hoe je champagne moet openen en serveren!