Skip to main content
0
€ 0.00

Klaar voor het nieuwe jaar


Oud en nieuw

Oud en nieuw

Ben je klaar voor het nieuwe jaar? Dit keer geen vuurwerk, maar je knalt het nieuwe jaar gewoon in met een mooie fles bubbels. Ook voor je borrel hebben we de lekkerste wijnen én cocktaildranken. Liever geen alcohol? Dan hebben we ook genoeg alcoholvrije dranken én bubbels!

BEKIJK ALLE MOUSSERENDE WIJNEN

10x bekroonde bubbels

We maken het vinden van een goede bubbel wel héél makkelijk voor je.  Bekijk hieronder een selectie van onze bekroonde bubbels, waaronder champagne, prosecco, crémant en cava. Dus voor ieder wat wils!

wijn en toastjes op een gedekte tafel

VOOR DE BORREL

Welke borrelwijnen passen het beste bij jouw borrel? Er zijn een paar 'altijd goed' dranken die iedereen wel lust. Nouja, bijna iedereen. 

Bijvoorbeeld de wijnen van La Palma. Je hebt de rode Merlot, lekker soepel met een zachte smaak. En de La Palma Chardonnay is een smaakvolle borrelwijn. 

Of de wijnen van Valdivieso. De Winemaker Reserva Chardonnay is bijna romig met een frisse nasmaak. Bij de Valdivieso Merlot Winemaker's Reserva komen de fruitaroma's je tegemoet! Een blokje kaas erbij en klaar. 

Uit Chili is het thuisland van Argento. De Malbec is soepel, vol rijpe bramen en smaakt nog lekkerder bij Hollandse kazen. De Argento Chardonnay is lekker vol van smaak met mango en boter. Kan goed bij romige borrelhapjes.

COCKTAILPARTY!

En wat doe je de hele avond? Cocktails maken natuurlijk! Wij hebben de lekkerste en bekendste cocktails voor je op een rijtje gezet. En laten je zien hoe gemakkelijk je ze zelf kunt maken. Met en zonder alcohol natuurlijk! 

Wat dacht je van een Espresso Martini of Freakshake? Of natuurlijk de welbekende Gin-Tonic. Zo gemaakt en het ziet er direct super feestelijk uit! 

Alcoholvrij hoort erbij

Voor de Bob, je zwangere vriendin of bewuste man hebben wij de lekkerste alcoholvrije dranken. Je hoeft allang niet meer alleen aan de fris, want er zijn alcoholvrije wijnen, bubbels, bieren, mixdranken, noem maar op. Kun je gewoon een 'volwassen' drankje drinken, maar wel verantwoord. Probeer het eens!

WORD EEN CHAMPAGNEKENNER!

Champagne is de perfect drank voor iedere gelegenheid en elk feest. Dat champagne uit Frankrijk komt is misschien ook een open deur. Maar er is nog veel meer te leren over de bekendste bubbels. Wil jij nu een kenner worden? Lees bijvoorbeeld alles over hoe je champagne moet openen en serveren!


BORRELHAPPEN

De juiste borrelwijnen met bijbehorende hapjes. Natuurlijk! Maar welke borrelwijnen kies je? We helpen je om de perfecte wijnen te kiezen bij je hapjes. Maar probeer zeker de borrelballen of andere borrelhapjes. Da's weer eens wat anders dan een stukje kaas. 

 


WIJN BIJ JE DINER

Wordt het deze oud en nieuw een diner voor twee? Het maakt eigenlijk niet uit als je daarbij maar de perfect passende wijn drinkt! Want je eten wordt nog lekkerder met de juiste wijn. En je wijn smaakt veel beter. Zoek in onze wijnwijzer heel gemakkelijk de wijn die jij nodig hebt en bestel hem direct. Bekijk ook onderstaande artikelen voor meer inspiratie!