Proefpakketten van Gall & Gall

We maken het graag makkelijk voor je. Daarom hebben we een proefpakket samengesteld, waarmee je in 1 keer een selectie van 6 van wijnen in huis haalt. Superhandig, want je hebt altijd een lekkere wijn in huis. En ontdek meteen nieuwe smaken!

Prijswinnende biologische wijnen

Speciaal voor jou als kaarthouder selecteerden we drie rode wijnen die gemaakt zijn van biologisch gecertificeerde druiven. De Arrogant Frog zit vol rood fruit en zachte taninnes. De Inycon is lekker bij gekruid vlees en de Altano is een krachtige wijn waarin je de Villarica Valley proeft. Van elke fles 2 in het pakket met maar liefst 18 euro korting!
Lees meer

Extra voordeel met de klantenkaart

Als je nog geen kaarthouder bent, mag je dit pakket ook best proberen. Bestel bij dit pakket een Klantenkaart van 10 euro en je krijgt direct 10 euro korting! Je hebt hem dus meteen terug verdiend. Met de Klantenkaart krijg je een heel jaar 10% korting op wijn, mousserend en whisky en extra scherpe kaarthoudersaanbiedingen. Daarbovenop profiteer je elke maand van extra voordeel op het nieuwe proefpakket.
> Meer over de Klantenkaart
> Bestel direct een Klantenkaart


(153 stemmen)
53.94

KAART HOUDERS


35.94
Artikel