Proefpakketten van Gall & Gall

We maken het graag makkelijk voor je. Daarom hebben we een proefpakket samengesteld, waarmee je in 1 keer een selectie van 6 van wijnen in huis haalt. Superhandig, want je hebt altijd een lekkere wijn in huis. En ontdek meteen nieuwe smaken! Dit keer hebben we prijswinnende wijnen uit de Loire in Frankrijk voor je gebundeld.

Prijswinnende wijnen uit de Loire

De Loire is een van de mooiste wijngebieden, vernoemd naar de langste rivier van Frankrijk. Dit prachtige gebied staat bekend om zijn vele grote kastelen en wordt ook wel de tuin van Frankrijk genoemd. Over het algemeen zijn de wijnen fris, licht en barstensvol fruit. Ze zijn geschikt als borrelwijn, maar schenk ze gerust door aan tafel. In dit proefpakket vind je drie wijnen die stuk voor stuk bekroond zijn door nationale en internationale wijncritici. Geniet van de lekkerste Loire wijnen!
Lees meer

Extra voordeel met de klantenkaart

Als je nog geen kaarthouder bent, mag je dit pakket ook best proberen. Bestel bij dit pakket een Klantenkaart van 10 euro en je krijgt direct 10 euro korting! Je hebt hem dus meteen terug verdiend. Met de Klantenkaart krijg je een heel jaar 10% korting op wijn, mousserend en whisky en extra scherpe kaarthoudersaanbiedingen. Daarbovenop profiteer je elke maand van extra voordeel op het nieuwe proefpakket.
> Meer over de Klantenkaart
> Bestel direct een Klantenkaart