Skip to main content

Een cadeautje voor jezelf


Singles Day

Singles day rocker oma
Singles day rocker oma

Happy Singles Day!! Eindelijk een feestdag die helemaal om jou draait. Vandaag mag je jezelf even in het zonnetje zetten in plaats van anderen. En wij helpen daar graag aan mee! Speciaal voor alle singles hebben wij de beste aanbiedingen!

BEKIJK ALLE ACTIES

WAT IS SINGLES DAY?

Heb jij ook zo’n hekel aan Valentijnsdag en al die stelletjes die iedereen moeten laten weten hoe gelukkig ze nog zijn? Voor jou is Singles Day de perfecte dag! Deze feestdag komt oorspronkelijk uit China. Het wordt elk jaar gevierd op 11 november, omdat de enen symbool staan voor het alleen zijn. Origineel was de dag bedacht om aan een vriend/vriendin te komen, maar inmiddels wordt het gezien als een feestdag voor jezelf. Vier dat je vrijgezel bent, maar je kunt jezelf natuurlijk ook verwennen als je een relatie hebt. Tenminste, wij vinden van wel! 


NOG MEER CADEAUS?

Wil je jezelf nog meer verwennen met cadeaus of ben je op zoek naar een cadeau voor iemand anders? Kijk dan snel in onze cadeaushop! Hier vind je de perfecte wijn-, bier- en whiskycadeaus! Of lees de onderstaande artikelen voor nog meer cadeau-inspiratie!