Win een reis naar Courvoisier!

met Courvoisier

Met Courvoisier kun je een fantastische reis voor 2 personen naar Jarnac winnen. Je wordt verwelkomt in het prachtige château van Courvoisier. Je kunt meedoen door op het formulier hieronder de vraag te beantwoorden en je gegevens achter te laten. Vul het in voor 25 november en wie weet ga jij naar Courvoisier!

Napoleon Bonaparte

De reputatie van het internationaal gerespecteerde cognacmerk Courvoisier gaat terug naar de tijd van Napoleon. Dankzij het ambachtelijke productieproces weet je zeker dat elke fles Couvoisier cognac van de hoogste kwaliteit is. Het meest typerend is dat het huis de cognac langer laat rijpen dan voorgeschreven staan. En dat de druiven alleen van de 4 allerbeste cru’s komen: Grande Champagne, Petite Champagne, Les Boreries en Fin Bois. 

courvoisier inschenken

Lang, langer, langst

Courvoisier is er in verschillende soorten, die allemaal weer een andere rijpingstijd hebben. Zo heeft de VS 4 tot 7 jaar gerijpt. De VSOP rijpt 6 tot 10 jaar en de zeer bijzondere XO  rijpt minimaal 11 tot 25 jaar. 

De lekkerste flessen

van Courvoisier
Actievoorwaarden voor deelname

Wanneer je meedoet aan deze actie zijn er actievoorwaarden van toepassing. Die kun je lezen op de actievoorwaarden pagina