Skip to main content
Adventskalender Beer Experience Box

Adventskalender 4.3

Per artikel

Adventskalender Beer Experience Box

792CL 8,5%

De Adventskalender is een unieke bier-experience om af te tellen tot de feestdagen. Hierin vind je klassieke bieren zoals Kwak, Tripel Karmeliet en Leffe, maar ook craft bieren zoals Goose Island, Birra Del Borgo en Ginette.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Adventskalender Beer Experience Box

- Ideaal als cadeau voor de bierliefhebber of om zelf van te genieten

  • verschillende speciale bieren
  • 17 bierstijlen van over de hele wereld
  • Inclusief extra informatie over drinktemperatuur en eetcombinaties per bier achter elk luikje
4.3
Bevat cereals and their derivatives
Inhoud 792 Centiliter
Alcoholpercentage 8,5%
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives
Contactgegevens Leverancier
Inbev Website: https://www.ab-inbev.com/
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

België
Leffe

De Leffe brouwerij kent zijn oorsprong in 1240. Echter tijdens de periode van Karel de Stoute werd de abdij en de brouwerij volledig vernield. In 1466 werd de brouwerij verpacht aan een leek, om de schulden van de abdij te kunnen betalen. De abdij ging helemaal ten onder in 1796 wanneer de abdij werd opgeheven door de Franse Republikeinen. In 1802 werden de laatste eigen delen verdeeld onder de geestelijken. De brouwaktiviteit werd nog doorgezet tot in 1809. In 1952 ontmoette de abt Nys Albert Lootvoet, een brouwer uit Overijse. Om de abdij van Leffe nieuw leven in te blazen, werd er opnieuw begonnen met het brouwen van het Leffe bier. Vanaf 1977 kreeg Albert Lootvoet financiële steun van Artois en werd de productie verplaatst naar Mont-Saint-Guibert. Zo werd het Leffe bier eigendom van Interbrew en later Inbev, doch het bier wordt nog steeds gebrouwen in nauwe samenwerking met de paters van de abdij.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen