Skip to main content

Wijn

Filters voor Wijn

Filters voor Soort

Filters voor Alcoholpercentage

0,0% (Alcoholvrij) (21) Tot 0,5% (Alcoholarm) (14)

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (4)

Filters voor Prijs

Tot 5 euro (7) 5 tot 10 euro (27) 10 tot 15 euro (1) 15 tot 25 euro (1)
Bekijk 36 producten

Alcoholvrije wijn kopen

Op zoek naar een goede wijnervaring zonder alcohol? Gall & Gall biedt een breed assortiment aan alcoholvrije wijnen, perfect voor iedere gelegenheid. Zo geniet je wel van de volle, rijke smaak van wijn, maar dan zonder de effecten van alcohol. Bestel ons een alcoholvrije wijn uit ons assortiment en wij bezorgen de fles bij jou thuis, op kantoor of bij een vriend(in).

12 van de 36 resultaten weergegeven

Meer resultaten
Rode wijn 12 Witte wijn 16 Acties voor iedereen 4 Tot 5 euro 7

12 van de 36 resultaten weergegeven

Meer resultaten

Soorten alcoholvrije wijn

Bij Gall & Gall vind je een ruim assortiment met alcoholvrije wijnen: 

  • Alcoholvrije rode wijn: Onze alcoholvrije rode wijnen behouden de diepe en rijke aroma's die kenmerkend zijn voor traditionele rode wijnen. Ideaal voor een diner of een ontspannen avond.
  • Witte alcoholvrije wijn: Fris en fruitig, de alcoholvrije witte wijnen in ons assortiment zijn een perfecte keuze voor liefhebbers van lichte en aromatische wijnen.
  • Alcoholvrije rosé: Geniet van de zachte en subtiele smaken met onze selectie van alcoholvrije rosé wijnen, perfect voor zonnige dagen of als aperitief.
  • Alcoholvrije mousserende wijn: Voor speciale gelegenheden of gewoon als feestelijk drankje, onze alcoholvrije mousserende wijnen bieden de bruisende ervaring zonder alcohol.

Populaire alcoholvrije wijnen bij Gall & Gall

Ons assortiment alcoholvrije wijnen bestaat uit wijnen van verschillende wijnhuizen. Bij Gall & Gall hebben we onder andere wijnen van populaire wijnhuizen:

  • Faber Alcoholvrij: Deze alcoholvrije wijn staat bekend om zijn elegante smaak en soepele afwerking, een perfect alternatief voor traditionele wijnen.
  • Mucho Mas Alcoholvrij: De Mucho Mas serie biedt een heerlijke smaakervaring, waarbij elke slok een reis is door rijke en gevarieerde aroma's.
  • Torres Natureo Alcoholvrij: Het wijnhuis Torres produceert sinds 2008 Natureo en combineert kwaliteit met traditie, resulterend in een verfijnde alcoholvrije wijn.

Hoe wordt alcoholvrije wijn gemaakt?

Alcoholvrije wijn wordt geproduceerd door eerst traditionele wijn te maken en vervolgens de alcohol te verwijderen via processen zoals vacuümdestillatie of omgekeerde osmose. Deze methodes zorgen ervoor dat de karakteristieke smaken en aroma's van de wijn behouden blijven, terwijl de alcohol wordt geëlimineerd. Het resultaat is een product dat de essentie van wijn biedt, maar zonder het alcoholgehalte.

Alcoholvrije wijn bestellen bij Gall & Gall

Bestel je alcoholvrije wijn gemakkelijk en snel bij Gall & Gall. Als je vóór 22:00 bestelt, wordt je aankoop de volgende dag thuisbezorgd. Moeilijk om een keuze te maken? Bekijk dan welke top 5 alcoholvrije wijnen uit onze test gekomen zijn. Voeg een persoonlijk kaartje en een stijlvolle cadeauverpakking toe aan je bestelling en geef zo een mooie fles alcoholvrije wijn cadeau. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je jouw aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Alcoholvrije wijn aanbieding

Naast de scherpe prijzen van Gall & Gall zijn er regelmatig goede deals en alcoholvrije wijn aanbiedingen. Wil je geen alcoholvrije wijn aanbieding missen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief of bekijk de Gall & Gall actie folder en alcoholvrije actiepagina.

Extra voordeel met Mijn Gall & Gall Premium

Met Mijn Gall & Gall Premium geniet je van extra voordelen op je favoriete dranken. Members ontvangen altijd 10% korting op ons gehele assortiment, inclusief het alcoholvrije assortiment. Daarnaast profiteer je van exclusieve premium deals, waardoor je nog meer voordeel haalt uit je aankopen bij Gall & Gall.
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.