Skip to main content
Andrian Chardonnay Somereto
Italië

Fruit Lover

Jouw Premium prijs

Andrian Chardonnay Somereto

Italië - Chardonnay 2022 75CL 13%

Chardonnay uit Alto-Adige zonder houtrijping met een verfrissende en fruitige smaak. Je ontdekt peer, meloen, perzik en grapefruit. Daarnaast heeft de wijn een klein botertje.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Andrian Chardonnay Somereto

Italië 2022 75CL

Alles over Andrian Chardonnay Somereto

Chardonnay uit Alto-Adige zonder houtrijping met een verfrissende en fruitige smaak. Je ontdekt peer, meloen, perzik en grapefruit. Daarnaast heeft de wijn een klein botertje.

Deze chardonnay rijpt op zijn eigen dode gistcellen (sur lie) op een roestvrijstalen tank. Hij krijgt dus geen contact met hout en dat zorgt voor frisheid en vooral fruitigheid in de wijn. En dat proef je terug, want je ontdekt peer, meloen, perzik en grapefruit. Daarnaast heeft de wijn een klein botertje. Puur van de druif zelf. Een verleidelijke wijn om te schenken bij een salade met gerookte zalm.

Smaak peer, meloen en grapefruit
Lekker bij zalm
Druivensoort
Druivensoort
Chardonnay
Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Chardonnay uit Alto-Adige zonder houtrijping met een verfrissende en fruitige smaak. Je ontdekt peer, meloen, perzik en grapefruit. Daarnaast heeft de wijn een klein botertje.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13%
Soort chardonnay
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Andrian Via Silberleiten, 7, Terlano, Italy Website: www.kellerei-andrian.com Email: newbrand@bottlebooks.me
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak peer, meloen en grapefruit
Lekker bij zalm

Ons verhaal

Italië
Italië
Kellerei-Cantina Andrian Italië
Kellerei-Cantina Andrian is een Noord-Italiaanse wijnproducent uit Terlano (Terlan). We zitten in het gebied Süd-Tirol. Tot het einde van de Eerste Wereldoorlog behoorde dit gebied toe aan Oostenrijk. De mensen spreken er ook nog Duits. Vandaar de naam Kellerei Andrian, het dorpje Terlan en natuurlijk de aangeplante inheemse druiven, die ook niet bepaald Italiaans klinken. Wat dacht je van lagrein, gewürztraminer en müller thurgau? Kellerei Andrian bestaat al sinds 1893 en is de oudste coöperatie van Süd-Tirol. Dankzij de verkoelende invloed van de nabijgelegen Alpen hebben alle wijnen van Andrian een verfrissend, schoon en puur karakter.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.