Skip to main content
Angostura cocoa bitter 10CL

overige mixen

Angostura cocoa bitter 10CL

10CL 48%

Angostura Cocoa Bitter is een unieke combinatie van cacao en exotische specerijen. Deze unieke smaakmaker wordt gebruikt in verschillende gerechten en is perfect voor cocktails zoals Espresso Martini.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Angostura cocoa bitter 10CL

Angostura opgericht in 1824 afkomstig uit Trinidad & Tobago is wereldwijd bekend om zijn rum en bitters. De rums zijn 100% Trinidees, gemaakt in één distilleerderij, op één eiland en de bitters staan wereldwijd bekend als unieke smaakmaker.

Inhoud 10 Centiliter
Alcoholpercentage 48%
Ingrediënten Ingredients: Alcohol, Water, Cocoa Nibs, Glycerine, Gentian Spices, Sugar, Vegetable Colourant: Caramel E 150A.
Contactgegevens Leverancier
Angostura / LIS Logistics Damsluisweg 6, 1332 ED Almere, The Netherlands Website: www.angosturabitters.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Trinidad
Angostura

Ontegensprekelijk behoren ook de Angostura rums tot de meest geliefde van elke grote rum kenner. In 1985 ontving Angostura Limited als eerste bedrijf ooit de nationale Humming Bird Gold Medal, vanwege de bijdragen aan de industrie in Trinidad en Tobago.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen