Skip to main content
Bacardi Cola 5%

Kant & klaar

Per fles

Bacardi Cola 5%

25CL 5%

De klassieker onder de klassiekers. Bacardi & Cola is uniek in zijn soort, uitnodigend en eigenlijk gewoon heel erg lekker.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Bacardi Cola 5%

-

Inhoud 25 Centiliter
Alcoholpercentage 5%
Contactgegevens Leverancier
KONINGS NV BERINGERSTEENWEG 98, 3520 ZONHOVEN, BELGIUM
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Puerto Rico, Cataῆo
Bacardi Cataῆo

In 1862 begon Don Facundo Bacardí een distilleerderij in de buurt van de haven gelegen in Santiago de Cuba. Hier creëerde hij Bacardí, de rum die wereldberoemd werd om zijn zachte en fijne smaak. De vleermuis is het beeldmerk van Bacardí. Dit symbool staat in Spaanstalige landen als teken van zowel voorspoed, gezondheid als familie eenheid en is sinds de allereerste fles op de label terug te vinden. Voor meer informatie zie www.Bacardí.com

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen