Skip to main content
Barcelo Gran Anejo Dark Rum

Bruine Rum

Barcelo Gran Anejo Dark Rum

Dominicaanse Repupliek - Bruine Rum 70 CL 37,5%

Barceló Gran Anejo Dark is een heerlijke 6 jaar oude en op double toasted Amerikaans eikenhouten vaten gelagerde rum. Donkere amberkleur, met een zachte en aromatische smaak. Fruitige aroma’s, met een vleugje koffie, noten en tabak. Subtiele sensaties van hout en vanille met een geweldige afdronk. Perfecte combinatie van rumcomplexiteit en zachtheid.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Barcelo Gran Anejo Dark Rum

De rum is amberkleurig en afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Zowel het land als Barcelo staan bekend om de kwalitatieve rum.

Smaak kokos, karamel, krijt en peper
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 37,5%
Ingrediënten Ingrediënten:rum,gedemineraliseerd water en karamel (E150
Contactgegevens Leverancier
Disaronno International BV Danzigerkade 223A 1013 AP Amsterdam Nederland
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Dominicaanse Repupliek
Ron Barceló

Ron Barceló is opgericht door Julian Barceló, een Spaanse emigrant geboren in Mallorca. Hij begon het bedrijf in 1930 onder de naam Barceló & Co in Santo Domingo in de Dominicaanse Repubiek. Het duurde niet lang voor dat het Barcelo merk belangrijk werd tussen de lokale rum merken en uiteindelijk moest opboksen tegen de grootste en meest prestigieuze Dominicaanse bedrijven. Gedurende de jaren ’80 werd de Ron Barceló rum de bekendste rum in de Dominicaanse republiek. De export groeide en het bedrijf begon buiten de Cariben te distribueren, in 1994 werd Ron Barceló geëxporteerd naar ruim 10 landen, met Spanje als grootste afnemer. In Spanje is Ron Barceló marktleider, maar ook in Nederland merkt Ron Barceló dat de smaak van dark rums steeds meer gewaardeerd wordt.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.