Skip to main content
Bathtub Gin

Gin 4.8

Bathtub Gin

70CL 43,3%

Bathtub Gin is ontstaan na een lange zoektocht van onze makers naar een frissere en krachtigere gin. Nadat ze ontdekten dat niets deze levendige smaak evenaarde hebben ze besloten de gin zelf te gaan produceren.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Bathtub Gin

De oprichters lieten zich inspireren door de 'badkuipen' van vroeger (waar in de jaren twintig illegale gin werd gemaakt) en besloten hun eigen gin met de hand te maken.

Eerst distilleren we een toch al heerlijke London Dry Gin. Vervolgens worden hier 6 verse botanicals aan toegevoegd en kunnen deze hun smaak voor 7 dagen lang afgeven aan de gin.

De makers hebben veel aandacht besteed aan het distilleren van de gin. De Bathtub Gin is daarom ook een van de meest bekroonde gins in de branche, met meer dan 40 prijzen in de afgelopen 5 jaar.

4.8
  • Prima gin! Lekker met schijfjes sinaadappel. Mooie fles.
  • Orginele verpakking. Smaak en kleur zijn top.
Bevat cereals and their derivatives
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 43,3%
Ingrediënten Ingrediënten: Water, GERSTEMOUT, TARWEMOUT, Hop
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives
Contactgegevens Leverancier
InBev Nederland NV Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Verenigd Koninkrijk, Kent
Ableforths Kent

Ableforth's® werd in 2011 opgericht door drie vrienden die gewoonweg lekkere drankjes wilden maken waar ze zelf van zouden genieten - of dat nu gin, rum of andere lekkernijen waren. Ze haalden inspiratie uit het verleden, uit drankstijlen die bekend stonden om hun robuuste, frisse en ongewone smaken, en creëerden een reeks echt verdomd lekkere sterke dranken. Ableforth's is een door en door modern merk met een compromisloze benadering van zijn vloeistofcreatie. Van infusie (een proces dat in de drankenwereld bekend staat als cold-compounding) en vacuümdistillatie tot het gebruik van sterke dranken van de hoogste kwaliteit, waaronder XO Cognac, elke Ableforth's drank wordt heerlijk gemaakt, waarbij alleen de beste methoden en ingrediënten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat elke slok iets bijzonders is.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen