Skip to main content
Bavaria 0.0%

Alcoholvrij / Alcoholarm 5.0

Per fles

Bavaria 0.0%

30CL 0%

Bavaria 0.0% is gebrouwen volgens een geheel nieuwe methode binnen de alcoholvrije bieren: er vindt wel een vergisting plaats echter de gistcellen maken geen alcohol aan. Hij is lichtbitter van smaak.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Bavaria 0.0%

Bavaria 0.0% is gebrouwen volgens een geheel nieuwe methode binnen de alcoholvrije bieren: er vindt wel een vergisting plaats echter de gistcellen maken geen alcohol aan. Hij is lichtbitter van smaak.

5.0
  • Heerlijk alternatief wanneer je zin hebt in een (ijskoud) biertje en geen alcohol wilt gebruiken.
Bevat cereals and their derivatives, barley and barley products
Inhoud 30 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten Ingrediënten: natuurlijk mineraalwater, GERSTEMOUT, hop, natuurlijke aroma's
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives, Barley and Barley Products
Contactgegevens Leverancier
Bavaria Consumentenservice Antwoordnr. 4000, 5737 ZX Lieshout Website: www.bavaria.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Bavaria

Bavaria wist in de loop der jaren met verschillende productintroducties leidende posities te verwerven in nichemarkten. Als grondlegger van het enige echte alcoholvrije bier heeft Bavaria een sterke positie in Nederland maar ook in andere delen van de wereld op kunnen bouwen. Zo exporteerde Bavaria in 1978 het eerste alcoholvrij bier naar het Midden-Oosten, niet in de laatste plaats vanwege de religieuze achtergrond in die regio. De brouwmethode die Bavaria gebruikt voor haar alcoholvrije bierproducten is nog steeds uniek in de brouwerswereld. In 2010 introduceerde Bavaria het eerste alcoholvrije witbier op de Nederlandse markt, waarmee de tot dan toe stagnerende alcoholvrij markt weer nieuw leven ingeblazen werd.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen