Skip to main content
0
€ 0.00

Cider

Filters voor Cider

Filters voor Soort

Filters voor Inhoud

30 CL (1) 33 CL (4)

Filters voor Prijs

Tot 5 euro (5)

Filters voor Merk

Overig (4)
Bekijk 5 producten
Nog geen filters actief

WAT IS CIDER?

Cider is een verfrissend, licht alcoholisch drankje op basis van vruchtensap. Vooral het vruchtensap van appels en in principe zonder toevoeging van extra suikers. De smaak van cider kan enorm variëren. Net als de kleur: deze varieert van lichtgeel, via oranje naar bruin. Er worden ciders met en zonder koolzuur gemaakt, maar de variant met koolzuur komt echter het meest voor.

 

OORSPRONG CIDER

Cider wordt gemaakt en gedronken in veel verschillende landen. Echter, in het Verenigd Koninkrijk wordt de meeste cider gemaakt en gedronken: ongeveer 600 miljoen liter per jaar. Daarnaast zijn Franse regio's Bretagne en Normandië echte ciderstreken. In Nederland is cider nog steeds betrekkelijk nieuw. Ondanks het steeds populairder wordt, hebben wij nog geen echte cider geschiedenis. Lees hier alles over cider.

 

ALLES OVER SPECIAALBIER

Je hebt bieren die je op een willekeurige gelegenheid pakt en je hebt bieren waarmee je stilstaat bij het moment. Of dat nu een verjaardag, jubileum of op het terras is: speciaalbier brengt ieder moment naar een hoger niveau. Nu weten we natuurlijk al dat er veel soorten speciaalbier zijn. Echter, wat is het verschil tussen speciaalbier en pils? Waar komt speciaalbier vandaan? En wat is speciaalbier eigenlijk? Hier kun je alles lezen over speciaalbier.

 

CIDER KOPEN BIJ GALL.NL

Bij Gall & Gall hebben we altijd meer dan 100 soorten speciaalbier op voorraad, zo ook cider! Met de mooiste verhalen en voor elk budget. Bestel je voor 22:00, dan heb je ze morgen thuis, op kantoor of zelfs op de camping bezorgd. Lees hier meer over online drank bestellen bij gall.nl.

 

BIER AANBIEDINGEN

Elke twee weken selecteren we de mooiste (speciaal)bieren en verlagen we tijdelijk de prijs hiervan. Benieuwd welke bier aanbieding er nu is? Bekijk de bier aanbiedingen en pak je voordeel!