Skip to main content

Tripel

Filters voor Tripel

Speciaalbier

Filters voor Soort

Tripel (2)

Filters voor Flesformaat

33 CL (1) 30 CL (1)

Filters voor Prijs

Tot 5 euro (2)

Filters voor Merk

Duvel (1) La Trappe (1)
Bekijk 2 producten
Tripel 2 33 CL 1
  • icon Tripel

TRIPEL BIER KOPEN BIJ GALL.NL

Tripel bier kopen? Bekijk dan ons overzicht van alle tripel bieren in de Gall shop. De oorsprong van de term tripel is onbekend, hoewel de belangrijkste theorie is dat het op een of andere manier de kracht van het bier aangeeft. Tripel bier bevat een typisch sterk moutige, maar ook licht zoete smaak. Wil je meer weten over tripel bier? Lees hier alles over tripel bier.

Heb je je keuze gemaat en wil je tripel bier kopen? Bij Gall & Gall hebben we altijd meer dan 100 soorten speciaalbier op voorraad, zo ook tripel bier! Met de mooiste verhalen en voor elk budget. Bestel je voor 22:00, dan heb je ze morgen thuis, op kantoor of zelfs op de camping bezorgd. Lees hier meer over online drank bestellen bij gall.nl.

 

BIER AANBIEDINGEN

Elke twee weken selecteren we de mooiste (speciaal)bieren en verlagen we tijdelijk de prijs hiervan. ben je dus op zoek naar een tripel bier aanbieding? Bekijk dan onze bier aanbiedingen, zie welke tripel bier aanbieding er nu is en pak je voordeel!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.