Skip to main content
BrewDog Indie Pale Ale

IPA 3.0

Per fles

BrewDog Indie Pale Ale

33CL 4,2%

Deze lichte, hoppige Session Pale Ale is onafhankelijk gebrouwen en heeft een koekjes achtige mout basis met tonen van citroenschil, lychee en vers gemaaid gras.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over BrewDog Indie Pale Ale

Deze lichte, hoppige Session Pale Ale is onafhankelijk gebrouwen en heeft een koekjes achtige mout basis met tonen van citroenschil, lychee en vers gemaaid gras.

3.0
  • liever iets meer smaak, waardoor pils-karakter minder wordt
Bevat cereals and their derivatives, barley and barley products, wheat and their derivatives
Inhoud 33 Centiliter
Alcoholpercentage 4,2%
Ingrediënten Bevat: GERSTEMOUT, TARWE
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives, Barley and Barley Products, Wheat and Their Derivatives
Contactgegevens Leverancier
Brewdog Plc Balmacassie Commercial Park, Ellon, Scotland, AB41 88X Telephone: +44 013587 24924 Website: www.brewdog.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland
Brew Dog

BrewDog is opgericht in 2006 door de twee vrienden James Watt en Martin Dickie. De brouwerij is gevestigd op het Kessock Industrial Estate in Fraserburgh en produceerde haar eerste brouwsel in April 2007. Brewdog claimt de grootste onafhankelijke Schotse brouwerij te zijn. De beide vrienden, slechts 24 jaar oud, schraapte hun spaarcentjes bij elkaar, gingen nog even langs bij de bank en begonnen met brouwen. Dit leverde onmiddellijk een aantal zeer uitgesproken bieren op. Nu bijna 5 jaar later is Brewdog een brouwerij die staat als een huis. Nog steeds brouwt men compromisloze bieren, maar dit komt de smaak vaak eerder ten goede dan niet. Naast de wat meer extreme bieren, die ze overigens zelf compromisloos en eigentijds noemen, brouwt men nu ook een aantal bieren die moeiteloos in de talrijke brouwtradities passen. En hierbij staat kwaliteit altijd voorop.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen