Skip to main content
Brouwerij 't IJ Fruity Tangerine IPA

IPA

Per fles

Brouwerij 't IJ Fruity Tangerine IPA

33CL 5,2%

t IJ Fruity Tangarine IPA is een zomerse IPA met een heerlijk fruitig karakter door de berg mandarijnen die we er aan hebben toegevoegd. Lichtbitter door de Amarillo en Citra hop. Drink 'm lekker in het zonnetje!

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Brouwerij 't IJ Fruity Tangerine IPA

't IJ Fruity Tangarine IPA is een zomerse IPA met een heerlijk fruitig karakter door de berg mandarijnen die we er aan hebben toegevoegd. Lichtbitter door de Amarillo en Citra hop. Drink 'm lekker in het zonnetje!

Inhoud 33 Centiliter
Alcoholpercentage 5,2%
Contactgegevens Leverancier
Brouwerij 'T IJ Funenkade 7, 1018 AL Amsterdam. Website: www.brouwerijhetij.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Brouwerij ’t IJ

In 1983 werd Brouwerij ’t IJ opgericht door Kaspar Peterson in een kraakpand, aan het IJ. Kaspar had succesvolle nummers geschreven voor de band Drukwerk (‘Je loog tegen mij’, ‘Hé Amsterdam’) en had bier leren brouwen in België. Na twee jaar verhuisde de brouwerij naar het leegstaande, voormalige badhuis ‘Funen’, waar het nog steeds gevestigd is. Wegens enorme groei, heeft 't IJ in 2013 een tweede brouwerij geopend in Amsterdam Oost. Op de Funenkade wordt nog steeds gebrouwen en afgevuld op fusten. Hier kan je tevens bij het proeflokaal genieten van dit mooie Amsterdamse bier. Alle bieren zijn van hoge gisting en worden op ambachtelijke wijze gebrouwen.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen