Skip to main content

Casamigos Mezcal 70CL

Ultra-premium tequila van 100% Espadin-agave in Santiago Matatlán, in de staat Oaxaca in Mexico, opgezet door George Clooney en zijn goede vrienden Rande Gerber en Michael Meldman. 'Casamigos' is een verwijzing naar de huizen van Clooney en Gerber in Mexico en laat zich vertalen als 'huis van vrienden'. Ze wilden zelf graag kunnen genieten van de lekkerste, soepelste tequila, die niet gemaskeerd hoefde te worden met zout of limoen. Dus die maakten ze dan ook. Samen met hun meesterdistilleerder in Jalisco, Mexico, werkten ze jarenlang samen aan de creatie van Casamigos.  Het is altijd de bedoeling geweest om Casamigos te ontwikkelen voor eigen gebruik en om hem te delen met familie en vrienden. Casamigos Mezcal wordt gemaakt volgens de traditionele methode. De agaves zijn van 100% Espadín en worden na 8-9 jaar geteeld in Oaxaca, Mexico. Eenmaal geoogst, worden ze gespleten en gedurende 4-6 dagen gekookt in aarden putten van vulkanisch gesteente. 
Casamigos Mezcal fermenteert 2 tot 8 dagen voordat 2 maal wordt gedistilleerd in koperen ketels.


Soort
Tequila
Inhoud - % Vol
70CL - 40,00%
Land
Mexico
-25 %
Casamigos Mezcal
Van: € 70.99 voor: € 53.24 Per fles
Bekijk ander aanbod

Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd.
Lees meer over retourneren & ontbinden

Ultra-premium tequila van 100% Espadin-agave in Santiago Matatlán, in de staat Oaxaca in Mexico, opgezet door George Clooney en zijn goede vrienden Rande Gerber en Michael Meldman. 'Casamigos' is een verwijzing naar de huizen van Clooney en Gerber in Mexico en laat zich vertalen als 'huis van vrienden'. Ze wilden zelf graag kunnen genieten van de lekkerste, soepelste tequila, die niet gemaskeerd hoefde te worden met zout of limoen. Dus die maakten ze dan ook. Samen met hun meesterdistilleerder in Jalisco, Mexico, werkten ze jarenlang samen aan de creatie van Casamigos.  Het is altijd de bedoeling geweest om Casamigos te ontwikkelen voor eigen gebruik en om hem te delen met familie en vrienden. Casamigos Mezcal wordt gemaakt volgens de traditionele methode. De agaves zijn van 100% Espadín en worden na 8-9 jaar geteeld in Oaxaca, Mexico. Eenmaal geoogst, worden ze gespleten en gedurende 4-6 dagen gekookt in aarden putten van vulkanisch gesteente. 
Casamigos Mezcal fermenteert 2 tot 8 dagen voordat 2 maal wordt gedistilleerd in koperen ketels.


Soort
Tequila
Inhoud - % Vol
70CL - 40,00%
Land
Mexico
  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen