Skip to main content
Château Ducru Beaucaillou
Frankrijk

Royal Red

Jouw Premium prijs

Château Ducru Beaucaillou

Frankrijk - Cabernet sauvignon, Merlot 2019 75CL 14%

Château Ducru-Beaucaillou is een Deuxième Cru Classé uit Saint-Julien en internationaal zeer hoog gewaardeerd. De wijn smaakt naar zwarte kersen en vanille. Rijk en krachtig met een lange afdronk.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Château Ducru Beaucaillou

Frankrijk 2019 75CL

Alles over Château Ducru Beaucaillou

Château Ducru-Beaucaillou is een Deuxième Cru Classé uit Saint-Julien en internationaal zeer hoog gewaardeerd. De wijn smaakt naar zwarte kersen en vanille. Rijk en krachtig met een lange afdronk.

Saint-Julien is de meest constante appellation van de hele Médoc. Hier is het grootste gedeelte van alle wijngaarden onderscheidden met topclassificaties. St. Julien staat bekend om zijn robuuste donkere wijnen die bijvoorbeeld geweldig combineren met oude kazen. Deze Château Ducru-Beaucaillou is een Deuxième Grand Cru Classé en internationaal zeer hoog gewaardeerd. De wijn smaakt naar zwarte kersen en vanille. Rijk, krachtig en een hele lange afdronk. Deze wijn is nu al fantastisch, maar kan je gerust nog 15 jaar wegleggen.

Uitzonderlijke topwijnen vind je gewoon bij Gall & Gall

Sommige wijnmakers maken op zulke kleine schaal topwijnen dat het onmogelijk is om alle winkels van Gall & Gall hiermee te bevoorraden. Om je toch toegang te geven tot deze uitzonderlijke wijnen kun je deze op gall.nl of in de winkel bestellen. Of lees meer over deze topselectie wijnen.

Druivensoort
Druivensoort
Cabernet sauvignon
Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Deze Château Ducru-Beaucaillou is een Deuxième Grand Cru Classé en internationaal zeer hoog gewaardeerd. Rijk, krachtig en met een hele lange afdronk.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14%
Soort cabernet sauvignon, merlot
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Château Ducru Beaucaillou SA JEAN EUGENE BORIE, SAINT-JULIEN BEYCHEVELLE, France Email: newbrand@bottlebooks.me Website: .
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Bordeaux
Frankrijk, Bordeaux
Château Ducru Beaucaillou Frankrijk, Bordeaux
Op de wijngaarden van Château Ducru Beaucaillou is 75 hectare beplant met Cabernet Sauvignon en Merlot. Het Saint-Julien gebied heeft een kalkstenen bodem, waardoor de wijnranken diepe wortels hebben. De diepe wortels van de wijnstokken vermindert de klimatologische risico’s en verhoogt de opname van de mineralen en voedingsstoffen.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.