Skip to main content
Château Giscours
Frankrijk

Royal Red

Jouw Premium prijs

Château Giscours

Frankrijk - Cabernet sauvignon, Merlot, Petit verdot, Cabernet franc 2018 75CL 13,5%

Troisième Grand Cru Classé uit Margaux in handen van de Nederlandse familie Albada Jelgersma. De wijn is nu al fantastisch in balans. Met een bewaarpotentieel van zeker 20 jaar.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Château Giscours

Frankrijk 2018 75CL

Alles over Château Giscours

Troisième Grand Cru Classé uit Margaux in handen van de Nederlandse familie Albada Jelgersma. De wijn is nu al fantastisch in balans. Met een bewaarpotentieel van zeker 20 jaar.

Oranje boven! Château Giscours is een Troisième Grand Cru Classé uit Margaux dat sinds 1995 in handen is van de Nederlander Eric Albada Jelgersma. Hij investeerde flink in het domein. Breidde het ook uit. Dit alles om te status van het Château Giscours weer in ere te herstellen. En met succes, want zijn wijnen worden wereldwijd begeert! De wijn is donker en vol met veel diepgang. Hij ruikt zeer fruitig naar cassis en drop. Serveren bij rood vlees, gerechten met paddenstoelen of oude kaas.

Lekker bij vleeswaren
Druivensoort
Druivensoort
Cabernet sauvignon
Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Petit verdot
Met deze druif worden stevige rode wijnen met veel kleur gemaakt. Vanwege het hoge tanninegehalte vaak een onderdeel van een blend. Lekker bij rood vlees.
Cabernet franc
Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Troisième Grand Cru Classé uit Margaux in handen van de Nederlander Eric Albada Jelgersma. De wijn is donker en vol met diepgang, cassis en drop.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort cabernet sauvignon, merlot, petit verdot, cabernet franc
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Château Giscours 10 Route de Giscours, LABARDE - MARGAUX, France Email: newbrand@bottlebooks.me Website: .
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Lekker bij vleeswaren

Ons verhaal

Frankrijk, Bordeaux
Frankrijk, Bordeaux
Château Giscours Frankrijk, Bordeaux
Château Giscours ligt op drie prachtige heuveltoppen afgezet met grind. Het grind speelt een belangrijke rol bij het rijpingsproces van de druiven. Door het grind wordt de bodem warm en vochtig gehouden, zowel overdag als ’s nachts.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.