Skip to main content

Dessertwijn

Filters voor Dessertwijn

Filters voor Soort

Filters voor Acties

Acties voor Premium (1)

Filters voor Land

icon
Frankrijk (12) Italië (8) Spanje (2) Zwitserland (2) Chili (1) Duitsland (1) Hongarije (1) Oostenrijk (1) Zuid-Afrika (1)
Geen resultaten

Filters voor Regio

icon
Geen resultaten

Filters voor Prijs

6 tot 10 euro (1) 10 tot 15 euro (6) 15 tot 25 euro (7) 25 tot 50 euro (6) 50 euro en meer (9)

Filters voor Druif

icon
Geen resultaten

Filters voor Flesformaat

Kleine flesjes (<75cl) (22) Standaard fles (75cl) (7) Magnums (150cl) (0) Overig (>150cl) (0)
Bekijk 29 producten

DESSERTWIJN BESTELLEN

Maak jouw dessert extra speciaal met goede wijn. Wij zetten de beste dessertwijnen voor je op een rij. Wist je dat online bestellen heel gemakkelijk is? Wij bezorgen de lekkerste wijnen bij je thuis! 

12 van de 29 resultaten weergegeven

Meer resultaten
Acties voor Premium 1 Frankrijk 12 Italië 8 Bordeaux 7 10 tot 15 euro 5

12 van de 29 resultaten weergegeven

Meer resultaten

Dessertwijnen

Met een goede dessertwijn sluit jij jouw diner perfect af. Deze zoetige wijn past namelijk heel goed bij een nagerecht. Bij Gall & Gall hebben we altijd top dessertwijnen in het assortiment.

Soorten dessertwijn

Bij ons vind je een uitgebreide selectie van zowel rode als witte dessertwijnen. Rode dessertwijnen kenmerken zich door hun rijke, volle smaak met tonen van gedroogd fruit en noten. Maar witte dessertwijn staat bekend om hun zoetheid en fruitige aroma's. Deze wijnen zijn niet alleen perfect om te combineren met desserts, maar je kan ze ook goed combineren met normale gerechten. 

Moscato

Moscato is een witte dessertwijn die bekend staat om zijn zoete, fruitige aroma's en lichte sprankeling, waardoor het een verfrissende keuze is voor liefhebbers van zoete wijnen. Deze wijn wordt vaak genoten als aperitief of bij desserts, en zijn kenmerkende muskaatdruif aroma's maken het een favoriet voor zomerse gelegenheden.

Sauternes

Sauternes is ook een witte dessertwijn geproduceerd in de Sauternes regio van Bordeaux. Deze wijn staat bekend om zijn rijke zoetheid, complexe aroma's van honing en gedroogd fruit, en een evenwichtige zuurgraad, waardoor het ideaal is om te combineren met desserts of als een elegante afsluiting van een maaltijd.

Banyuls

Banyuls is een Franse rode dessertwijn, afkomstig uit de regio Banyuls-sur-Mer in de Franse Pyreneeën. Wordt gemaakt van grenachedruiven en staat bekend om zijn diepe, rijke smaak met tonen van rijp rood fruit, chocolade en kruiden. Banyuls past perfect bij chocoladedesserts, noten en sterke kazen, het is de perfecte keuze voor gezellige avonden bij de open haard.

Dessertwijnen bestellen bij Gall & Gall 

Of je nu een voorkeur hebt voor rode of witte dessertwijnen, bij Gall & Gall vind je een ruime keuze aan dessertwijnen van bekende wijnhuizen. Bestel vóór 22:00 uur en wij bezorgen ze morgen bij je thuis. Wil je graag dessertwijn cadeau geven? Bij Gall & Gall kun je jouw fles personaliseren met een kaartje en cadeauverpakking. En mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 14 dagen eenvoudig retourneren.

Dessertwijn aanbiedingen

Wil je liever niet de hoofdprijs betalen voor een dessertwijn? Bij Gall & Gall vind je de beste aanbiedingen. Bekijk onze actiepagina voor wekelijkse kortingen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit iets. 

Extra voordeel met Gall & Gall Premium 

Haal nog meer plezier uit je geliefde dranken met Mijn Gall & Gall Premium Klantenkaart. Ontvang niet alleen een 10% korting op wijnen, whisky's en andere alcoholvrije dranken, maar geniet ook van speciale aanbiedingen en een reeks andere voordelen!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.