Skip to main content
Château Malartic Lagravière Blanc
Frankrijk

Classic White

Jouw Premium prijs

Château Malartic Lagravière Blanc

Frankrijk - Sauvignon blanc 2021 75CL 13,5%

Château Malartic Lagravière uit Pessac-Léognan is één van de slechts zes domeinen die zowel voor hun rode als hun witte wijnen geklasseerd zijn als Grand Cru Classé.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Château Malartic Lagravière Blanc

Frankrijk 2021 75CL

Alles over Château Malartic Lagravière Blanc

Château Malartic Lagravière uit Pessac-Léognan is één van de slechts zes domeinen die zowel voor hun rode als hun witte wijnen geklasseerd zijn als Grand Cru Classé.

Château Malartic Lagravière uit Pessac-Léognan is één van de slechts zes domeinen die zowel voor hun rode als hun witte wijnen geklasseerd zijn als Grand Cru Classé. De wijn rijpt ongeveer een jaar op eikenhouten vaten. Hierdoor proef je vanille, citroenschil, sinaasappel, honing en groene appel. De wijn is fris, maar heeft tegelijkertijd rijkdom, diepte en veel lengte. Serveer hem bij gegrilde kreeft met Pernod mayonaise, garnalen of langoustines.

Druivensoort
Druivensoort
Sauvignon blanc
Witte wijnen gemaakt van deze druif zijn droog en verkwikkend fris. Past prima bij kruidensauzen, geitenkaas en gerechten met tomaat.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Château Malartic Lagravière uit Pessac-Léognan is één van de slechts zes domeinen die zowel voor hun rode als hun witte wijnen geklasseerd zijn als Grand Cru Classé.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort sauvignon blanc, semillon
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Château Malartic Lagraviere 43 Avenue de Mont de Marsan, LEOGNAN, France Website: https://www.malartic-lagraviere.com/ Email: newbrand@bottlebooks.me
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Léognan
Frankrijk, Léognan
Château Malartic Lagravière Frankrijk, Léognan
Domaine de Lagravière was de oorspronkelijke benaming van dit chateau. Uit respect voor de vorige eigenaar van het domein, de Franse admiraal en oorlogsheld Comte Anne-Joseph-Hippolyte Maurès de Malartic, werd de naam in 1850 veranderd in Château Malartic Lagravière. De verwijzing naar de admiraal verklaart ook het beeld van een 18e eeuws oorlogsschip op het etiket. Van 1990 tot 1997 was het domein in handen van Champagneproducent Laurent-Perrier. Tegenwoordig is het in handen van de familie Bonnie, die heeft geïnvesteerd in een state-of-the-art kelder waar de wijn verplaatst wordt door middel van zwaartekracht. Château Malartic Lagravière is gelegen in de appellatie Pessac-Léognan en is zowel voor de rode als voor de witte wijn geclassificeerd als Grand Cru Classé de Graves.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.