Skip to main content
Château Canon la Gaffelière
Frankrijk Biologisch

Royal Red

Jouw Premium prijs

Château Canon la Gaffelière

Frankrijk - Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc 2018 75CL 14,5%

De constante kwaliteit van dit domein zorgde voor een promotie tot Premier Grand Cru Classé B in 2012, dit is het op één na hoogste niveau in Saint-Émilion. Een klassieke Bordeauxblend met aromas van bramen, kersen, koffie en leer. Heerlijk bij een mooi stuk vlees!

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Château Canon la Gaffelière

Frankrijk 2018 75CL

Alles over Château Canon la Gaffelière

De constante kwaliteit van dit domein zorgde voor een promotie tot Premier Grand Cru Classé B in 2012, dit is het op één na hoogste niveau in Saint-Émilion. Een klassieke Bordeauxblend met aromas van bramen, kersen, koffie en leer. Heerlijk bij een mooi stuk vlees!

Oogstjaar 2011 is nog geproduceerd in het tijdperk dat Château Canon La Gaffelière te boek stond als een Premier Grand Cru Classé. In Saint-Émilion is de classificatie in 2012 opnieuw in kaart gebracht. Dit leverde een promotie op voor het domein tot Premier Grand Cru Classé B, de één na hoogste classificatie van de appellatie. 2011 was geen topjaar in Saint-Émilion, maar de Canon La Gaffelière uit dat jaar wordt gezien als een van de top Saint-Émilions van dat jaar met koffie, kersen, pruimen en drop.

Uitzonderlijke topwijnen vind je gewoon bij Gall & Gall

Sommige wijnmakers maken op zulke kleine schaal topwijnen dat het onmogelijk is om alle winkels van Gall & Gall hiermee te bevoorraden. Om je toch toegang te geven tot deze uitzonderlijke wijnen kun je deze op gall.nl of in de winkel bestellen.

Smaak kers, pruimen en koffie
Druivensoort
Druivensoort
Cabernet sauvignon
Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Cabernet franc
Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Een van de beste Saint-Émilions van 2011. De constante kwaliteit van dit domein zorgde voor een promotie tot Premier Grand Cru Classé B in 2012.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14,5%
Soort cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Château Canon La Gaffelière BP 34, ST EMILION, France Email: newbrand@bottlebooks.me Website: www.sovex-grandschateaux.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak kers, pruimen en koffie

Ons verhaal

Frankrijk, Bordeaux
Frankrijk, Bordeaux
Château Canon La Gaffelière Frankrijk, Bordeaux
Château Canon La Gaffelière is sinds 2012 een Premier Grand Cru Classé B uit Saint-Émilion. De Classificatie van de Médoc (de linkeroever dus) uit 1855 is (bijna) nooit meer veranderd. In Saint-Émilion (rechteroever) is dat wel anders. Hier wordt om de zoveel jaar de classificatie aangepast en kunnen Châteaus promoveren en degraderen! In 2012 is de laatste aanpassing geweest in de classificatie van Saint- Émilion. Bij deze herwaardering is Château Canon La Gaffelière gepromoveerd. Een waardering van jarenlang goed presteren en een constante kwaliteit van de wijnen.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.