Skip to main content
Château Faugères
Frankrijk

Royal Red

Jouw Premium prijs

Château Faugères

Frankrijk - Merlot, Cabernet sauvignon, Cabernet franc 2015 75CL 15%

In de hypermoderne kelder van het domein worden de wijnen uitsluitend door
zwaartekracht verplaatst gedurende het volledige productieproces. Rijk en vlezig
met specerijen en zijdezachte tannines.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Château Faugères

Frankrijk 2015 75CL

Alles over Château Faugères

In de hypermoderne kelder van het domein worden de wijnen uitsluitend door
zwaartekracht verplaatst gedurende het volledige productieproces. Rijk en vlezig
met specerijen en zijdezachte tannines.

Château Faugères is een Grand Cru Classé uit Saint-Émilion. Hij wordt gemaakt van 80% merlot, 15% cabernet franc en 5% cabernet sauvignon. De wijn rijpt 15 maanden in Franse eikenhouten vaten, waarvan de helft jaarlijks wordt vernieuwd. In de hypermoderne kelder van het domein worden de wijnen uitsluitend door zwaartekracht verplaatst gedurende het volledige productieproces. In Château Faugères 2015 proef je pruimen, kersen en zwarte bessen. Hij is rijk en vlezig met specerijen en zijdezachte tannines.

Druivensoort
Druivensoort
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Cabernet sauvignon
Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.
Cabernet franc
Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving In de hypermoderne kelder van het domein worden de wijnen uitsluitend door zwaartekracht verplaatst gedurende het volledige productieproces. Rijk en vlezig met specerijen en zijdezachte tannines.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 15%
Soort merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Château Faugères 1 Bis Bardoulet, SAINT ETIENNE DE LISSE, France Website: . Email: newbrand@bottlebooks.me
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Saint-Étienne-de-Lisse
Frankrijk, Saint-Étienne-de-Lisse
Château Faugères Frankrijk, Saint-Étienne-de-Lisse
De Zwitserse ondernemer Silvio Denz begon zijn carrière met het creëren en in de markt zetten van parfums. Hij houdt van de mooie dingen van het leven zoals architectuur, kunst en uiteraard goede wijn. Zijn wijnimperium beslaat momenteel zeven verschillende domeinen, waar Château Faugères er één van is. Dit domein uit Saint-Émilion heeft sinds 2012 de status van Grand Cru Classé. Château Faugères valt op door zijn moderne architectuur. Het domein is uitgerust met een state-of-the-art kelder waarin de verplaatsing van wijn uitsluitend gebeurt door middel van zwaartekracht. De keuze voor de druivensoorten is wat minder revolutionair. Zeg maar gerust klassiek: merlot, cabernet franc en cabernet sauvignon.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.