Skip to main content
Chivas Regal 12 Years   Chivas Extra

Blend

Per fles

Chivas Regal 12 Years Chivas Extra

Oorsprong - Schotland 70+5CL 40%

Chivas Regal 12 years is een mix van mout- en graanwhisky's welke minstens 12 jaar hebben gerijpt. Het hart van deze whisky is de Strathisla Single Malt.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Chivas Regal 12 Years Chivas Extra

Deze zorgt voor de volle, fruitige tonen van rijpe appels en peren. Verder zijn er tonen van honing, toffee, hazelnoot en lichte rook.

Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Speyside
Chivas Regal Speyside

In 1841 kochten de broers James en John Chivas een zaak in Aberdeen voor de verkoop van wijn en sterke drank. In 1842 ontvingen ze een onderscheiding van Koningin Victoria, waarmee hofleverancier werden. De naam Chivas Regal (Regal betekent koninklijk in het engels) is later dan ook gekozen, voor deze unieke whisky, als eerbetoon aan Koningin Victoria. Aan het begin van de 20e eeuw kwam hun succes in de Verenigde Staten. De broers selecteerden en blendden vele gerijpte malt- en graanwhiskies tot een zeer zachte en rijke whisky. Door hen genieten we vandaag de dag van ’s werelds meest exceptionele blended Scotch.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen