Skip to main content
Chivas Regal Extra 13YO Tequila Cask
-14%

Vol & rijk 3.8

Chivas Regal Extra 13YO Tequila Cask

Oorsprong - Schotland 70CL 40%

De whisky is geïnspireerd op de 13 King Street Emporium van de gebroeders Chivas in Aberdeen, waar ze verschillende sterke dranken, exotische specerijen en luxe voedselproducten van over de hele wereld importeerden.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Chivas Regal Extra 13YO Tequila Cask

Deze Chivas Extra 13 Blended Scotch Whisky is selectief gefinisht in Tequila Cask. Deze finish geeft de Chivas blend zijn eigen unieke combinatie van kenmerken en brengt voor het eerst nieuwe en contrasterende smaaktonen in de spirit.

3.8
  • Lekkere variatie op een goede blend.
  • Prima wisky
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Ingrediënten Ingrediënten: Whisky
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
Chivas Brothers LTD., Distillers Keith, AB55 5BS, Scotland Website: www.chivas.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Speyside
Chivas Regal Speyside

In 1841 kochten de broers James en John Chivas een zaak in Aberdeen voor de verkoop van wijn en sterke drank. In 1842 ontvingen ze een onderscheiding van Koningin Victoria, waarmee hofleverancier werden. De naam Chivas Regal (Regal betekent koninklijk in het engels) is later dan ook gekozen, voor deze unieke whisky, als eerbetoon aan Koningin Victoria. Aan het begin van de 20e eeuw kwam hun succes in de Verenigde Staten. De broers selecteerden en blendden vele gerijpte malt- en graanwhiskies tot een zeer zachte en rijke whisky. Door hen genieten we vandaag de dag van ’s werelds meest exceptionele blended Scotch.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen