Skip to main content
Coebergh 0.0

Alcoholvrij alternatief voor likeur 5.0

Coebergh 0.0

50CL 0%

Coebergh 0.0% heeft dezelfde wilde bessensmaak, maar zonder alcohol. Je proeft een volle, fruitige en licht zoete smaak waardoor het een heerlijk toegankelijk alternatief is op het originele Coebergh recept.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Coebergh 0.0

De wereld van alcoholvrije dranken groeit snel. Als likeurenmerk speelt Coebergh hierop in met Coebergh 0.0%. De wilde bessen geven Coebergh 0.0% haar herkenbare smaak en ook de kleur komt goed naar voren in een mooie mix drank.

Coebergh 0.0% heeft een volle, fruitige en licht zoete smaak waardoor het een heerlijk toegankelijk alternatief is op het originele Coebergh recept.

Perfect serve: geniet van Coebergh 0.0% puur met ijs.

Avontuurlijke tip: mix 'm met bijvoorbeeld tonic of soda water. Schenk het in een mooi glas en garneer met een partje citroen of wat rood fruit en je bent klaar om te genieten!

Smaak rood fruit
5.0
  • Heerlijk drankje, ijsklontjes in het glas bessen erbij en proosten maar
Inhoud 50 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten Ingrediënten: water, suiker, geconcentreerd zwarte bessensap, aroma, natuurlijke kruidenextracten en -distillaten, zuurteregelaar: citroenzuur, bewaarmiddelen: natriumbenzoaat en kaliumsorbaat, kleurstoffen: azorubine en briljant zwart.
Contactgegevens Leverancier
Coebergh Postbus 1591, 1000 BN Amsterdam
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Coebergh

Toon Coebergh is het die in 1877 de Coebergh dynastie oprichtte, toen hij en zijn zaken partner L. de Bruyn een kleine distileerderij opzette in Rotterdam. In 1900 nam zijn zoon Henri de zaak over waarna in 1922 diens zoon James op 16 jarige leeftijd in de zaak kwam. Het was zijn inzicht dat het grote succes bracht. Hij zag vrouwen Aalebessie - een zwartebessen genever- drinken, en overtuigde zijn vader er van dat ook zij zo'n drankje moesten maken en zo werd de beroemde Coebergh bessen geboren. Nadat het bedrijf tijdens het bombardement van Rotterdam verwoest was, maakte men een nieuwe start in Schiedam. Coebergh ook nu nog steeds het vrouwendrankje bij uitstek.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen