Skip to main content
Kuehn Crémant d'Alsace Cuvée Prestige
Frankrijk

Crémant

Jouw Premium prijs

Kuehn Crémant d'Alsace Cuvée Prestige

Frankrijk - Pinot blanc, Chardonnay 75CL 11,5%

Mousserende pinot blanc uit de Elzas. Hij ruikt naar witte bloemen en smaakt naar vers wit fruit zoals gele appels en rijpe peren. Heerlijk bij fruits de mer.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Kuehn Crémant d'Alsace Cuvée Prestige

Frankrijk 75CL

Alles over Kuehn Crémant d'Alsace Cuvée Prestige

Mousserende pinot blanc uit de Elzas. Hij ruikt naar witte bloemen en smaakt naar vers wit fruit zoals gele appels en rijpe peren. Heerlijk bij fruits de mer.

Crémant d'Alsace Brut Prestige is een wijn die wordt gemaakt volgens dezelfde methode als champagne. Dat wil zeggen: de wijn krijgt een tweede vergisting op fles en rijpt 15 tot 18 maanden voordat hij op de markt verschijnt. Het grote verschil zit hem natuurlijk in de herkomst (Elzas) en de gebruikte druif. In dit geval is dat pinot blanc. Deze mousserende wijn ruikt naar witte bloemen en smaakt naar vers wit fruit zoals gele appels en rijpe peren. Een feestelijke wijn om te schenken bij fruits de mer.

Druivensoort
Druivensoort
Pinot blanc
De pinot blanc druif zorgt voor droge, fruitige en soepele witte wijn. Lekker bij zachte kaas, salade met romige dressing of eiergerechten.
Chardonnay
Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Mousserende pinot blanc uit de Elzas. Hij ruikt naar witte bloemen en smaakt naar vers wit fruit zoals gele appels en rijpe peren. Heerlijk bij fruits de mer.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 11,5%
Soort pinot blanc, pinot auxerrois, chardonnay
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
KUEHN Vins d'Alsace 3 Grand'rue, AMMERSCHWIHR, France Website: www.kuehn.fr Email: vin@kuehn.fr
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk
Frankrijk
Domaine Kuehn Frankrijk
Domaine Kuehn is een Franse producent met een Duits klinkende naam. Je raadt het al. We zijn in de Elzas. Om precies te zijn in het plaatsje Ammerschwihr. Kuehn is de buurman van die andere belangrijke Elzas-producent uit ons assortiment: Jean Baptiste Adam. Kuehn beschikt over 12 hectare eigen grond en koopt daarnaast nog van 30 omliggende hectaren uit de buurt de druiven op. Hiervan maakt Kuehn verschillende wijnen. Mousserend, wit, rood en zoet. De wijnen zijn herkenbaar door de vermelding van de druivensoorten op het etiket, zoals gebruikelijk in de Elzas. De belangrijkste druiven van het domein zijn sylvaner, pinot blanc, riesling, pinot gris, gewurztraminer en muscat.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.