Skip to main content
Dare to Drink Different Adventskalender

Adventskalender 5.0

Per artikel

Dare to Drink Different Adventskalender

792CL 10%

Dé enige echte Adventskalender bierbox, vol met 24 verrassende bieren en een speciaal Dare to Drink Different proefglas, dat je voor alle bieren gebruiken kunt. Wees er snel bij, want OP=OP!

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Dare to Drink Different Adventskalender

De Adventskalender bevat bekende, onbekende én speciaal voor deze proefdoos gebrouwen bieren van bijvoorbeeld KEREL uit België en Van Moll uit Eindhoven. Perfect als cadeau - desnoods voor jezelf! Elk bier wordt vergezeld door een video waarin het bier wordt toegelicht. Scan simpelweg de QR code: elk bier, in elk vakje, heeft zijn eigen verhaal. Zo tel je smakelijk af van 1 december tot de kerst!

5.0
  • Een zeer leuk pakket voor de bierliefhebber! Verschillende smaken, soorten en stijlen. De bij ehorende qr-code legt een link naar uitlegfilmpjes van het biertje van de dag. Goed product en een aanrader!
  • Zeer mooi en leuk product als een cadeau te geven
  • Ga niet elke dag aan het bier. Maar ga er zeker van genieten. Heb al een paar mooie bieren gezien. Ben echt blij. De standaard Leffe, Affligem en Westmalle bieren zijn ook goed maar niet verrassend.
  • We hebben nog lang niet alle biertjes op maar tot aan vandaag bevalt het uitstekend! Allemaal verrassende en lekkere biertjes. Zeker een aanrader voor jezelf of als cadeau.
Bevat cereals and their derivatives, barley and barley products
Inhoud 792 Centiliter
Alcoholpercentage 10%
Ingrediënten Ingrediënten: water, GERSTEmout, hop, galanga. koriander, sinaasappelschil, citroengras, chilipeper, gist.
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives, Barley and Barley Products
Contactgegevens Leverancier
Bier&cO 1018 AV-600, The Netherlands
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Bavaria

Bavaria wist in de loop der jaren met verschillende productintroducties leidende posities te verwerven in nichemarkten. Als grondlegger van het enige echte alcoholvrije bier heeft Bavaria een sterke positie in Nederland maar ook in andere delen van de wereld op kunnen bouwen. Zo exporteerde Bavaria in 1978 het eerste alcoholvrij bier naar het Midden-Oosten, niet in de laatste plaats vanwege de religieuze achtergrond in die regio. De brouwmethode die Bavaria gebruikt voor haar alcoholvrije bierproducten is nog steeds uniek in de brouwerswereld. In 2010 introduceerde Bavaria het eerste alcoholvrije witbier op de Nederlandse markt, waarmee de tot dan toe stagnerende alcoholvrij markt weer nieuw leven ingeblazen werd.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen