Skip to main content
Dare To Drink Different Lente GVP

Geschenkverpakking

Per fles

Dare To Drink Different Lente GVP

Nederland - Geschenkverpakking 132CL 5,18%

Ontdek de wereld van de lentebieren! Over smaak valt niet te twisten natuurlijk, maar onze biersommeliers hebben hun best gedaan om een selectie van vier bieren te maken die heerlijk zijn in een lentezonnetje.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Dare To Drink Different Lente GVP

In deze box vind je de:

  • La Trappe Blond 33cl
  • Rodenbach Fruitage 25cl
  • Uiltje Bird of Prey Can 33cl
  • Brewdog Clockwork Can 33cl
Bevat cereals and their derivatives, barley and barley products
Inhoud 132 Centiliter
Alcoholpercentage 5,18%
Ingrediënten Bevat GERSTEmout
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives, Barley and Barley Products
Contactgegevens Leverancier
Bier & cO. Sarphatistraat 600, 1018 AV Amsterdam Website: bierenco.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieƫt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Bavaria

Bavaria wist in de loop der jaren met verschillende productintroducties leidende posities te verwerven in nichemarkten. Als grondlegger van het enige echte alcoholvrije bier heeft Bavaria een sterke positie in Nederland maar ook in andere delen van de wereld op kunnen bouwen. Zo exporteerde Bavaria in 1978 het eerste alcoholvrij bier naar het Midden-Oosten, niet in de laatste plaats vanwege de religieuze achtergrond in die regio. De brouwmethode die Bavaria gebruikt voor haar alcoholvrije bierproducten is nog steeds uniek in de brouwerswereld. In 2010 introduceerde Bavaria het eerste alcoholvrije witbier op de Nederlandse markt, waarmee de tot dan toe stagnerende alcoholvrij markt weer nieuw leven ingeblazen werd.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.