Skip to main content
Dewar's Double Cask 27 years

Vol & rijk

Dewar's Double Cask 27 years

Schotland - Blend 50 CL 46%

Dewar's Double Double 27 is het resultaat van innovatie, vastberadenheid en geduld. Deze weergaloze, bekroonde Blended Scotch Whisky van Dewar's heeft 27 jaar gerijpt en is het resultaat van een uniek “four stage ageing process”, waarbij rijping, blending en rijping opeenvolgend plaatsvinden om het ultieme niveau van zachtheid en verfijning te creëren. 

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Dewar's Double Cask 27 years

Dewar's Double Double 27 is het resultaat van innovatie, vastberadenheid en geduld. Deze weergaloze, bekroonde Blended Scotch Whisky van Dewar's heeft 27 jaar gerijpt en is het resultaat van een uniek “four stage ageing process”, waarbij rijping, blending en rijping opeenvolgend plaatsvinden om het ultieme niveau van zachtheid en verfijning te creëren. Dewar’s Double Double 27Y is gefinished in Palo Cortado sherry casks. Deze blend heeft aromatische, bloemige tonen met honingzoete vruchten en subtiele kruiden en de karakteristieke zijdezachte afdronk.

Inhoud 50 Centiliter
Alcoholpercentage 46%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
BMF 64/68 RUE PLEYEL, 93200 SAINT-DENIS (PARIS), FRANCE
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Higlands
John Dewar and Sons Ltd. Higlands
  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.