Skip to main content
Dewar's Variety Pack 3x20CL

Geschenkverpakking

Per artikel

Dewar's Variety Pack 3x20CL

60CL 40%

Deze fraaie geschenkverpakking van DEWAR bevat 3 mooie whisky's. De VARIETY COLLECTION is de perfecte kans om alle aspecten van deze iconische schotse whisky te ontdekken.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Dewar's Variety Pack 3x20CL

Deze set bevat namelijk de volgende varianten:

  • Dewar's 12Y
  • Dewar's 15Y
  • Dewar's 18Y
Inhoud 60 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
John Dewar and Sons Ltd Website: www.Dewars.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland
Aberfeldy

De distilleerderij van Aberfeldy is in 1898 opgericht door de broers Dewar die twee jaar daarvoor al begonnen waren met de bouw. De distilleerderij ligt in het district East Highlands. Deze whisky wordt al sinds 1896 gedistilleerd, met tussenpozen tijdens WOI en WOII. Vanwege de strategische ligging en de graanproductie ontstaat een halfzoete whisky met tonen van bloemen mout en noten. De naam Aberfeldy is uit het Gealic afkomstig en betekent "uit de mond van de Poldi Burns".

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen