Skip to main content
Drambuie

Afterdinner 4.6

Per fles

Drambuie

35CL 40%

Na 250 jaar verborgen te zijn geweest op het Isle of Skye werd Drambuie eind 19e eeuw lokaal bekend als “an dram buidheach”, “the drink that satisfies” betekent. In 1893 werd de drank geregistreerd als Drambuie.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Drambuie

De smaak van Drambuie is het resultaat van een unieke blend van gerijpte Schotse whisky en een geheime combinatie van specerijen, heidehoning en kruiden. Een caleidoscopische smaaksensatie met een wellustige, zoetvloeiende en volle afdronk. Drambuie kan puur, met ijs of in heerlijke cocktails zoals de 'Drambuie Collins' of 'Rusty Nail' gedronken worden.

Smaak Whisky
4.6
  • Lekker!
  • Heerlijke likeur. Wij drinken het al jaren. Deze kleine was 'n kadootje.
Inhoud 35 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
Maxxium Nederland BV DE CUSERSTRAAT 89 1081 CN AMSTERDAM Email: INFO@MAXXIUM.NL
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland
Drambuie

Het geheime recept van Drambuie is niet veranderd sinds 1745. Ontwikkeld door de Koninklijke Apotheek in Edinburgh voor de jonge prins Charles Stuart tijdens zijn verovering van Schotland, is het geheim na de nederlaag bewaard door John McKinnon op het Isle of Skye. In 1893 gepatenteerd en tot op de dag van vandaag “the spirit of Drambuie lives on”.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen