Skip to main content
Engine Organic Gin + 2 cups

NIEUW

Gin

NIEUW

Engine Organic Gin + 2 cups

Italië - Gin 50CL 42%

Een Italiaanse biologische gedistilleerde gin gemaakt met plantaardige ingrediënten en natuurlijke essentiële oliën, biologisch gecertificeerd. De distillatie vindt plaats onder vacuüm bij zeer lage temperaturen. Een proces dat de briljante motor van deze gin is! Een hoge concentratie van volledig natuurlijke aroma’s welke op het einde worden vermengd met bronwater uit de Alpen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Engine Organic Gin + 2 cups

Onze inspiratie: Geboren uit een idee van Paolo Dalla Mora, ondernemer in de mode-en sterke drankensector, viert ENGINE een denkbeeldig gemaakt van olie-en brandstofblikken, motorcrossraces en raceauto's, ter nagedachtenis aan de grote mythen van de jaren 80, zoals de tijdloze Dodge Charger, de auto doopte de generaal Lee in de succesvolle tv-serie The Dukesof Hazzard.

Inhoud 50 Centiliter
Alcoholpercentage 42%
Ingrediënten INGREDIENTS: wheat Alcohol*,Alpine water, juniper berries* Juniperus Communis, licorice roots* Glycirrhiza Glabra, Rose flowers* Damascena, lemon peel* Citrus Limonum, SAge leaves* Officinalis, Natural flavors*. (*from Organic Farmin).
Contactgegevens Leverancier
Disaronno International BV Danzigerkade 223 A Amsterdam Email: info@disaronno.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italië, Barbaresco
Engine Barbaresco

Geboren uit een idee van Paolo Dalla Mora, ondernemer in de mode- en sterke drankensector, viert ENGINE een denkbeeldig gemaakt van olie- en brandstofblikken, motorcrossraces en raceauto’s, ter nagedachtenis aan de grote mythen van de jaren 80, zoals de tijdloze Dodge Charger, de auto doopte de generaal Lee in de succesvolle tv-serie The Dukes of Hazzard. Van de autowereld, rechtstreeks naar uw glas.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.