Skip to main content
Falesco le Pòggere Est! Est!! Est!!!

Fresh prince 4.0

2e halve prijs

Falesco le Pòggere Est! Est!! Est!!!

Oorsprong - Italië 2020 75CL 12%

Est! Est!! Est!!! di Montefiascone is een onvergetelijke naam. Deze blend van Trebbiano, Malvasia en Roscetto is fris, bloemig en fruitig. Een klassieker uit Lazio.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Falesco le Pòggere Est! Est!! Est!!!

Est! Est!! Est!!! di Montefiascone is een onvergetelijke naam voor een wijn vernoemd naar een bijzonder verhaal. In het jaar 1111 reisde de Duitse bisschop Johannes Fugger naar Rome. Onderweg in Lazio liet hij zijn knecht een goede herberg uitzoeken. Daar zou zijn knecht dan Est ('hier is het') opschrijven. Toen de bisschop Est! Est!! Est!!! zag staan wist hij dat hij daar moest zijn voor een goed verblijf met uitstekende wijn. Deze blend van Trebbiano, Malvasia en Roscetto is fris, bloemig en fruitig.

Smaak fris, sappig en appel
4.0
  • Est Est Est is echt een lekkere wijn.
Trebbiano

Een van de bekendste druiven uit Noord- en Midden Italië. Licht en fris van smaak. Als droge witte wijn goed bij harde Italiaanse kaas of pasta met zeevruchten.

Malvasia

Deze druif is er in een rode en witte variant. De witte malvasia geeft een krachtige smaak aan de wijn, vol, tikkeltje restsuiker en is perfect voor zoete wijn. De blauwe malvasia kenmerkt zich door wijnen die tanninerijk en krachtig zijn met donker fruit.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Est! Est!! Est!!! di Montefiascone is een onvergetelijke naam. Deze blend van Trebbiano, Malvasia en Roscetto is fris, bloemig en fruitig. Een klassieker uit Lazio.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12%
Soort trebbiano, malvasia, roscetto
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Falesco Loc. San Pietro SNC, Montecchio, Italy Email: carolien@vinites.com Website: www.falesco.it
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

2 keer bekroond
Oogstjaar 2018
g_2 bicchieri

Gambero Rosso

Oogstjaar 2019
7

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Italië, Terni
Vinites Terni

Falesco is een modern familiebedrijf met wijngaarden in het midden van Italië: in Lazio en in Umbrië. De filosofie van het bedrijf is gericht op het terroir. Respectvol met het land omgaan is een vereiste. Daarnaast maken ze wijnen die gericht zijn op de smaak van de moderne consument. Hiervoor maken ze gebruik van wetenschappelijke methoden, experimenten en innovaties. Op deze manier combineren ze de oude Italiaanse wijntradities met moderne technieken. Bij Falesco werken ze zowel met inheemse druivensoorten zoals Roscetto, Aleatico en Malvasia, als met internationale druiven: Merlot, Syrah en Viognier.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen