Skip to main content

Wijnboxen

Filters voor Wijnboxen

Filters voor Soort

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (32)

Filters voor Prijs

15 tot 25 euro (9) 25 tot 50 euro (20) 50 euro en meer (10)

Filters voor Flesformaat

Kleine flesjes (<75cl) (0) Standaard fles (75cl) (36) Magnums (150cl) (1) Overig (>150cl) (2)
Bekijk 39 producten

12 van de 40 resultaten weergegeven

Meer resultaten
15 tot 25 euro 9 25 tot 50 euro 20 50 euro en meer 10 Biologisch 1

12 van de 40 resultaten weergegeven

Meer resultaten

Ontdek de mooiste wijnboxen

Wil je indruk maken met een uniek cadeau? Ontdek onze uitgebreide selectie van wijnpakketten voor elke gelegenheid. Of je nu een fijnproever bent, op zoek bent naar nieuwe smaken of op zoek bent naar het perfecte cadeau: onze wijnboxen zijn de ideale keuze.

Het perfecte cadeau: de wijnbox van Gall & Gall

Verras je vrienden, familie of collega's en geef ze een prachtige wijnbox cadeau.  Onze zorgvuldig samengestelde pakketten bevatten een selectie van wijnen van een bepaald druivenras, uit een bijzondere regio, maar ook alcoholvrij! De wijnbox wordt thuisgestuurd in een prachtige verpakking die gegarandeerd een glimlach op het gezicht zal toveren.

Wijnproeverij thuis 

Met de wijnboxen van Gall & Gall kun je ook gemakkelijk zelf een wijnproeverij thuis organiseren. Bestel een van onze wijnpakketten en lees op gall.nl alles over het organiseren van een wijnproeverij thuis. Nodig je vrienden uit om samen de nieuwe smaken te ontdekken en te genieten van een gezellige avond. 

Ruim assortiment wijnboxen

Met onze wijnboxen hoef je je nooit te vervelen. Er is zoveel te kiezen! Zo zijn er wijnboxen met klassiekers uit Frankrijk of wijnboxen met de beste Italiaanse wijnen. Of kies er een met alle toppers van Mucho Mas of het exclusieve topwijnhuis Antinori. Ontdek de verschillen tussen de diverse rosé wijnen in de Wijnbox Rosé. Of kies een wijnbox uit voor bij je maaltijd: de Wijnbox BBQ of Wijnbox Diner. Ook zijn er nog verschillende wijnpakketten met een bepaalde druifsoort: Wijnbox Bestsellers Sauvignon Blanc of Wijnbox Bestsellers Chardonnay. Keuze genoeg dus! 

Luxe wijnpakket cadeau

Op zoek naar een luxe wijnpakket om cadeau te geven? Binnen onze selectie vind je genoeg keuze voor de fijnproever. Van topwijnhuizen zoals Antinori en Constantia tot wijnen uit de beroemde streek Rioja en Bourgogne. Ook vind je de top rosés uit de Provence en Super Tuscans in een mooie wijnbox verpakt. 

Gemakkelijk thuisgestuurd

Kies je favoriete wijnbox en laat hem gewoon thuis bezorgen of bij degene die volgens jou een cadeau verdient! Vandaag besteld is morgen in huis. Ook hebben we regelmatig wijnboxen met korting, dus profiteer mee! Elke wijnbox is een nieuw avontuur op wijngebied. 

Kies jouw favoriete wijnpakket 

Ontdek het plezier van het ontdekken van nieuwe smaken met onze grote collectie wijnpakketten. Kies jouw favoriet en leer meer over de wereld van wijnen. 

Extra voordeel met Gall & Gall Premium 

Met Mijn Gall & Gall Premium Klantenkaart bespaar je nog meer op jouw favoriete dranken. Geniet van maximaal voordeel, zoals 10% korting op wijn, whisky, likeuren en alcoholvrij, speciale Premium aanbiedingen. 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.