Skip to main content
Garage Wine Co Pais 215 BC Single Ferment

Classic Red

Garage Wine Co Pais 215 BC Single Ferment

Oorsprong - Chili 2019 75CL 13,5%

De term 215 BC betekent niet voor Christus, maar ‘before cabernet’. De eeuwenoude druif país staat al sinds 1548 aangeplant in Chili. Een stukje geschiedenis in je glas

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Garage Wine Co Pais 215 BC Single Ferment

De term 215 BC betekent niet voor Christus, maar 'before cabernet'. En dat terwijl de oudste vermelding van de beroemde cabernet sauvignon 'pas' dateert van 1763. País stond dus al 215 jaar eerder aangeplant dan cabernet sauvignon: 215 BC. De term Single Ferment slaat op het feit dat druiven van verschillende percelen binnen de Maule Valley in één tank met elkaar vergisten. Hij is soepel en bloemig met rood fruit en potloodslijpsel. Een stukje geschiedenis in je glas.

Lekker bij gebraden kip en paté
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving De term 215 BC betekent niet voor Christus, maar â018before cabernetâ019. De eeuwenoude druif país staat al sinds 1548 aangeplant in Chili. Een stukje geschiedenis in je glas.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort pais
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Chili
Contactgegevens Leverancier
Garage Wine Co. CAMIN SN ANTONIO CALIBORO KM 5.8-, San Javier, Chile Email: derek@garagewineco.cl Website: www.garagewineco.cl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 2018
93 punten

Descorchados

Ons verhaal

Chili, Maule
Garage Wine Company Maule

Garage Wine Company is een idealistisch wijnbedrijf uit het Chileense Maule. De naam komt van de oprichting van het bedrijf. Destijds werden de wijnen letterlijk gemaakt in een garage. De filosofie van Garage Wine is om een eerlijke prijs te betalen voor de druiven die zij aankopen van druivenboeren uit de buurt. Ook voor hun eigen wijngaarden maken ze gebruik van lokale werknemers. Het idee is om de diversiteit en de tradities van de oude manier van wijnmaken te omarmen. Vaak van pre-phylloxera stokken van druivenrassen zoals carignan, garnacha, monastrell, país, cinsault en cabernet franc. De herkomst is kleine percelen van 1 à 2 hectare in verschillende plaatsen, bijvoorbeeld: Bagual, Caliboro, Coelemu, Guarilihue, Loncomilla, Portezuelo, Puico, Ranquil, Sauzal en Truquilemu.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen